Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Posrnuli su u Mađarskoj..."

Glavna slovačka zvijezda prijeti Vatrenima: "Spremni smo pokvariti plan Hrvatima!"

Kapetan slovačke reprezentacije punih je 12 godina igrao za Napoli i on vrlo dobro zna što je pritisak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovačka nogometna reprezentacija do sada je samo dva puta sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima.

Slovaci su 2010. nastupili na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, jedinoj svjetskoj smotri na kojoj nije bilo Hrvatske, te na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine.

Na oba natjecanja prošli su skupinu, međutim zapeli su već u osmini finala. Stoga i ne čudi veliki motiv Slovaka u kvalifikacijama za EURO 2020.

"Nadam se da ćemo osvojiti tri boda. Bilo bi nevjerojatno pobijediti svjetske doprvake", kazao je kapetan slovačke vrste Marek Hamšik za slovačke medije.

"Igramo kod kuće i znamo što želimo. Vjerujem da će pomoći i pun stadion u Trnavi," dodao je veznjak kineskog Dalian Yifanga.

Hamšik, koji je 12 godina proveo u Napoliju prije nego što se u veljači preselio u Kinu, naglasio je kako je usporedba između slovačke i hrvatske reprezentacije nepotrebna.

"Oni su svjetski doprvaci s brojnim zvijezdama u momčadi. Hrvatska dolazi u Slovačku po tri boda. Nakon što su posrnuli u Mađarskoj, ne mogu si dopustiti novi poraz. Međutim, mi smo spremni pokvariti njihov plan."

Hrvatska vrijedi više, ali i Slovaci su skupi: Škriniar ispred svih, Lobotka skuplji od Modrića Slovačka reprezentacija (Foto: AFP) Coutinho i Lobotka (Foto: AFP) Hamšik slavi pogodak (Foto: AFP) +1 Milan Škriniar (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider