Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Legendarni navijač Vatrenih

Mandžin stari prijatelj sjetio se Hrvatske uoči utakmice s Engleskom

Poslao je podršku Hrvatima dan uoči utakmice s reprezentacijom koja ga je proslavila u Lijepoj našoj

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je na Mundijalu u Rusiji prije tri godine plasmanom u finale osvojila srca tisuća neutralnih navijača diljem kugle zemaljske, a na utakmici protiv Engleske dobili smo jednog posebnog. Simpatični Yuri Cortez, fotoreporter AFP-a radio je na polufinalu Eura uz teren, a domaća javnost upoznala ga je kad ga je Mario Mandžukić „pregazio“ slaveći pobjednički gol u produžetku.

Corteza su domaći mediji pronašli i proslavili u Lijepoj našoj, a on nije zaboravio taj „vorholovski“ trenutak koji mu je zauvijek promijenio život.

I pretvorio ga, izgleda, u doživotnog navijača Vatrenih jer je Daliću i društvu poslao video podrške uoči otvorenja Eura protiv Engleske.

Poruka Hrvatima

"Pozdrav dragi prijatelji iz Hrvatske! Želim hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji poželjeti puno sreće na ovogodišnjem Euru. Iako neću biti tamo kako bi napravio nevjerojatne fotografije kada budete slavili golove protiv Engleske, znam da ćete učiniti mene i sve svoje obožavatelje iz cijelog svijeta ponosnima. Idemo Vatreni! Mi to možemo, imate lavlje srce, možete to učiniti!, poručio je.

Cortez je po završetku Mundijala posjetio našu zemlju na poziv Hrvatske turističke zajednice…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider