Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Najskuplji Dinamov igrač

Zvijezdi Bišćanove reprezentacije cijena skočila više od dvostruko

Jedino je njemu skočila vrijednost iz trojca koji je preselio na Dalićeve treninge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija U-21 zaključila je u ponedjeljak svoj nastup na tekućem Euru do 21 godine porazom 2:1 od branitelja naslova Španjolske u čevrtfinalu.

Izbornik Igor Bišćan i njegova družina, mahom sastavljena od igrača koji kruh zarađuju u HNL-u iznenadila je samim plasmanom među osam najboljih reprezentacija Starog kontinenta u ovom uzrastu, a jučer eto i hrabrom partijom protiv vršnjaka s Iberijskog poluotoka, inače najuspiješnije reprezentacije u ovom uzrastu.

Jučerašnji "uzaludni" junak mladih Vatrenih, Luka Ivanušec zabio je jedini hrvatski gol na susretu iz penala u sudačkoj nadokadi i najveći je dobitnik najsvježijih promjena na tržištu jer mu je vrijednost narasla na 13.500.000 eura.

Od prosinca prošle godine vrijedio je 5.500.000 eura, a samo nekoliko dana uoči svoje najvažnije utakmice u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri narasla mu je za, eto, više od dvostruko.

Samo Ivanušec poskupio iz pokera koji je preselio Daliću

Ostali igrači koji su se po završetku Eura za mlade preselili na treninge Dalićeve reprezentacije Joško Gvardiol te Domagoj Bradarić iz Lillea nisu još dobili ništa konkretno na tržištu, njima je naime cijena posljednji put skočila u prosincu prošle godine i još se nije mijenjala u 2021.

Dvojica su doduše već u stranim klubovima, Bradarić u francuskom prvaku, a Gvardiol po završetku tekuće sezone postao igrač Leipziga pa im vjerojatno neće puno ni skočiti.

Zasad je kraj njegova imena izvješeno 10.000.000 eura, koliko je pisalo i posljedneg dana prošle godine. Kad Maksimir napusti Joško Gvardiol, najsuplji igrač Modrih u prošloj sezoni (19.000.000 eura), Ivanušec će postati najskuplji eksponat u plavom izlogu.

Ivanušecu je s 22 godine na grbači cijena skočila za 8.000.000 eura, za usporedbu njegov aktualni izbornik Igor Bišćan u tim godinama se prodao iz Dinama u Liverpool za ukupno samo 250.000 eura više…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider