Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"rezultat nam je važan"

Modrić ekskluzivno za Novu TV otkrio slušaju li ga suigrači više sada kada je najbolji na svijetu

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u razgovoru za Novu TV najavio je ogled s Engleskom i osvrnuo se na osvajanje FIFA-ine Zlatne lopte…

Luka Modrić i reporter Nove TV Vlado Boban

Utakmicu Hrvatska - Engleska ovog petka od 20:45 UŽIVO prenose Nova TV i GOL.hr, a specijalna emisija počinje već od 20:15

Uoči večerašnjeg treninga hrvatske reprezentacije na Rujevici, reporter Nove TV Vlado Boban razgovarao je s kapetanom Vatrenih Lukom Modrićem o sutrašnjem ogledu Hrvatske i Engleske u Ligi nacija, trenutačnoj situaciji i atmosferi u hrvatskoj momčadi koja je pogođena izostancima nekih bitnih igrača, te o Modrićevoj godini iz snova.

* Luka nema tvog prijatelja Marija Mandžukića koji je odlučio najveću utakmicu u hrvatskoj povijesti, tko će odlučiti sutra utakmicu?

"Ha vidjet ćemo, daj Bože da bilo tko bude, nije bitno. Samo je bitno da odigramo dobru utakmicu i da ostvarimo dobar rezultat nakon onog razočaravajućeg rezultata i nastupa protiv Španjolske".

* Englezi dolaze u novom sastavu, ima 5-6 debitanata. Kakve Engleze očekuješ?

"Pa Engleska je uvijek Engleska. Očekujemo jednu dobru Englesku, borbenu Englesku. Svi ti igrači koji će biti novi sigurno će imati jedan dodatan motiv da se pokažu protiv nas. Oni imaju svojih problema, mi imamo naših problema, tako da ništa. Očekujemo tešku utakmicu i nadam se dobroj igri i dobrom rezultatu".

Tko će slaviti u reprizi polufinala SP-a (petak, 20:45, Nova TV i GOL.hr)?

Ukupno glasova:

* Što se promijenilo u odnosu na Španjolsku? Rekao je izbornik tada - možda je dobro da nam se ovo dogodilo. Vidiš li na treninzima razinu motivacije više?

"Pa sigurno da je. Po meni je prvo i osnovno što se mora sutra promijeniti je taj pristup i ta borbenost i zajedništvo što moramo pokazati. Ne kažem da ga tamo nije bilo i da nismo htjeli, ali jednostavno sve se loše posložilo u toj utakmici gdje nekad glava ne sluša, nekad noge ne slušaju, a protivničkoj ekipi je sve išlo od noge. Tako da se dogodilo to što se dogodilo, a ja vjerujem da to sutra sve što možda nismo tamo imali, da ćemo to ispraviti i pokazati jednu dobru predstavu. Dobar rezultat je jako važan".

* Je li te sada možda suigrači i više slušaju nakon što si i službeno najbolji na svijetu ili je sve po starom?

"Haha sve je po starom. Nije se ništa promijenilo, bar s moje strane. Pokušavam biti isti kao što sam bio cijelo ovo vrijeme otkad sam tu u reprezentaciji, otkad sam kapetan, tako da slušaju me kao što su me slušali i do sada", zaključio je Luka Modrić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider