Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Proslavili pobjedu

Danski list: "Modrić je prvo obrisao pod s nama pa izveo suigrače u noćni klub"

Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme u utakmici Danske i Hrvatske u Kopenhagenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvoboju trećeg kola Hrvatska je svladala Dansku s 1:0 u Kopenhagenu i stigla do četvrtog boda u skupini A1 Lige nacija.

Iako su Danci puno bolje otvorili susret i zaposjeli terenom, ulaskom kapetana Luke Modrića i Matea Kovačića u drugom poluvremenu u potpunosti se promijenio odnos snaga na terenu, a sve je potvrdio pogodak Marija Pašalića u 70. minuti dvoboja.

Prvu pobjedu u novom izdanju Lige nacija nogometaši su proslavili izlaskom u ekskluzivni noćni klub u Kopenhagenu, piše danski Ekstra Bladet.

"Nakon što je igrač Real Madrida obrisao pod s reprezentativcima Danske, otišao je na ulice Kopenhagena. Izvori kažu da je Modrić s nekoliko suigrača posjetio noćni klub u koji dolazi poznati sportaši i druge zvijezde", pišu Danci koji napominju da njihov dolazak nije prošao neopaženo:

Modrić i Eriksen Glavna danska zvijezda o Vatrenima i Modriću: "To me još uvijek proganja, opet nismo imali sreće" divider

"Naravno, njihov dolazak nije prošao neopaženo. Brojni gosti su primijetili najboljeg igrača svijeta iz 2018. godine, kao i njegove suigrače", piše danski list koji dodaje su Vatreni sljedeći dan otišli na fitnes da bi se "možda izliječili od mamurluka".

Nakon pobjede protiv Danske hrvatski nogometni reprezentativci nemaju puno vremena za odmor, već u ponedljak, 13. lipnja igraju protiv Francuske u Parizu u susretu 4. kola Lige nacija.

Najbolji trenuci utakmice Danska - Hrvatska

Tablica Liga nacija

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider