Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
tko ovo radi?

Englezi smjestili Modriću? Podvala koju redovito izvode talijanskoj zvijezdi

Ovakve situacije ponavljaju se relativno često, možda i prečesto da bi bilo slučajno.

Modrić izlazi na teren (Foto: Twitter) (Foto: Twitter)

Luka Modrić dobio je čast kao kapetan izvesti reprezentaciju Hrvatske na mitski hram nogometa Wembley uoči utakmice Engleske i Hrvatske.

Igrači su tradicionalno izašli na teren u pratnji djece, a mnogima je zapeo za oko jedan detalj – Modrićev pratitelj bio je gotovo viši od našeg kapetana, koji je visok 172 centimetra.

Ne znamo radi li se o namjernoj podvali ili po protokolu najstariji klinac izlazi uz kapetana, ali ovakvi slučajevi zapravo se relativno često događaju. Možda i prečesto da bi bilo slučajno.

Ne moramo ići dalje od Modrića i prve utakmice Hrvatske i Engleske na Rujevici. Ispred hrvatskog kapetana tada je također stajao dječak koji ga je gotovo potpuno sakrio.

No nije Modrić jedini kojem se događaju ovakve stvari. U oči posebno bode slučaj zvijezde Napolija i talijanske reprezentacije Lorenza Insignea, nogometaša visoka svega 163 centimetra.

Uz njega redovito postave dječaka koji viši od njega; takve slike redovito se prošire društvenim mrežama, a već ih se nakupilo sasvim dovoljno za osnovane sumnje na globalnu nogometnu zavjeru protiv Insignea jer se isti slučaj ponavlja i na klupskim i reprezentativnim utakmicama. U nastavku pogledajte dokaze i procijenite sami...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider