Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Doktor Lovro"

VIDEO Majer čudesno "ustao iz mrtvih" pa naslagao nekoliko Bugara u majstorskom slalomu

Hrvatska i Bugarska igraju prijateljsku utakmicu u Dohi u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u

Nogometaši Hrvatske i Bugarske igraju u Kataru prijateljsku utakmicu, a uvodnih pola sata prošlo je bez veće dramatike na travnjaku Eduacation City stadiona u Dohi.

Izbornik Zlatko Dalić dao je priliku igračima iz nazovi tako drugog plana, a u mršavoj partiji Vatrenih u prvih pola nitko se nije previše istaknuo svojom dionicom dosad.

gol expired VIDEO Hrvatska preokretom pobijedila Bugarsku na krilima Andreja Kramarića! divider

Bivši igrač Dinama, a sad udarna igla francuskog Rennesa Lovro Majer u tom događajima suhom startu utakmice istaknuo se boljom igrom od ostalih naših reprezentativaca, ali i čudesnim oporavkom.

Lovro Majer nakon utakmice

Nasmijao tribine

Bivši dinamovac igra jako dobro, iako se još čeka onaj njegov "doktorski" potez na terenu, u 34. minuti utakmice uspio doći blizu toga, a njegova majstorija izmamila je osmijeh na lice malobrojnim okupljenim navijačima na tribinama.

gol expired Inspirativna objava Juranovića na Instagramu, evo gdje je bio prije osam godina: "Živite svoje snove" divider

Valjao se po travnjaku u navodnim bolovima kao da ga je metak pokosio nastojeći isprovocirati reakciju suca, ali shvativši kako je hrvatska obrana privremeno otklonila prijetnju iz šesnaesterca i kako lopta ide ka njemu, čudesno se oporavio, primio loptu pa naslagao nekoliko bugarskih reprezentativaca svjež kao rosa.

Treba li Hrvatska dati još jednu šansu 3-5-2 sustavu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider