Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Sjajna golgeterska forma

Loše vijesti za Vatrene i izbornika Dalića: Hrvatska izgubila igrača u najboljoj formi

Izgleda da Andrej Kramarić ipak neće moći nastupiti protiv Švedske u Ligi nacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stižu loše vijesti iz kampa hrvatske reprezentacije. Izgleda da Andrej Kramarić ipak neće moći nastupiti protiv Švedske u Ligi nacija. To je još uvijek neslužbena informacija koja čeka potvrdu.

Iako se još sinoć činilo da bi mogao biti spreman, Kramarić još uvijek osjeća bolove u području aduktora i prema svemu sudeći neće u nedjelju istrčati na Maksimir.

Kramarić se ozlijedio prije posljednje bundesligaške utakmice njegova Hoffenheima s Eintrachtom iz Frankfurta, no stisnuo je zube i zaigrao, iako bi bilo bolje da je preskočio tu utakmicu.

Lionel Messi i Luis Suarez (Foto: AFP) Suarez progovorio o drami u Barceloni: Urugvajac žestoko poderao upravu i otkrio što bi Messi mogao napraviti divider

Hoffenheim je naposljetku izgubio, a ceh je platila hrvatska reprezentacija, koja ga neće imati u sastavu na vrlo važnoj utakmici sa Švedskom, a možda ni protiv Francuske u srijedu.

Izbornik Zlatko Dalić morat će sastaviti momčad bez igrača koji je u najboljoj formi. Kramarić je na početku sezone golgeterski izuzetno raspoložen.

Postigao je čak osam golova u četiri utakmice. Zabio je tri Kölnu, dva Bayernu i dva u Kupu protiv Chemnitzera, te jedan na spomenutoj utakmici s Eintrachtom koju je Hoffenheim izgubio s 2:1.

Unatoč velikoj želji da zaigra protiv Švedske i nastavi golgeterski niz, ozljeda se pokazala nezgodnom i Kramarić će morati preskočiti tu utamicu. Loša je vijest što je pod velikim upitnikom i za Francusku. Kako trenutačno stoje stvari, nije baš izgledno da će igrati protiv Tricolora.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider