Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Sretan grupom na SP

Juranović za Dnevnik Nove TV o lovu na trostruku krunu i transferu u Englesku: "Godi mi to"

U razgovoru za Dnevnik Nove TV Josip Juranović osvrnuo se na Hrvatsku, Celtic i Svjetsko prvenstvo.

Jedan od dobitaka hrvatske nogometne reprezentacije u posljednjih godinu dana svakako je Josip Juranović. Čvrsto drži pozicijiu desnog beka i sjajno igra u prvoj sezoni za škotski Celtic.

U ekskluzivnom razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio je koja je utakmica bila prekretnica njegove karijere, ali i ima li istine u napisima da ga prate premierligaški klubovi.

Juranović je prošlog vikenda sa svojim Celticom slavio na neprijateljskom terenu kod Rangersa s 2:1 i najljućem rivalu sada bježe šest bodova, šest kola prije kraja.

Smiješi mu se trostruka kruna s Celticom

Smiješi im se naslov prvaka, a onda i nastup u Ligi prvaka.

"Želja mi je igrati u Ligi prvaka, da napokon čujem tu himnu Lige prvaka. Dat ću sve od sebe što mogu da ostanemo prvi na ljestvici i da napokon zaigramo tamo gdje svi želimo biti".

Celtic je već osvojio Liga kup, blizu je prvenstvenog naslova, a može i do trostruke krune: za deset dana s Rangersom igraju polufinale Kupa.

"Igramo protiv Rangersa na Hampdenu. Bit će to jedno dobro iskustvo za dalje. Imam dobra sjećanja s tog terena, tako da, nadam se da će me poslužiti i dalje."

Aludira, jasno, na utakmicu s Eura između Hrvatske i Škotske. Utakmicu koja je bila prekretnica njegove karijere "Tu sam postao igrač".

Juranović je zadovoljan skupinom u Kataru

Zadovoljan je skupinom koju će Hrvatska imati na Svjetskom prvenstvu. Uzbuđen i optimističan.

"Htio bi i ja malo iskusiti ono što je bilo u Rusiji, da vidim sve. Mogu reći da smo jako dobri, svi koji igraju, igraju možda u najveć

A hoće li možda Juranović u Katar u studenom stići kao igrač nekog drugog kluba? Sve se više priča kako je zanimljiv nekim engleskim premierligašima...

"Gode mi takve priče", kazao je Juranović.

Tablica Premiership

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider