Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Nema želje za ždrijeb

Kovačić poslije dobre predstave protiv Bugara: "To sam naučio u ligi u kojoj igram..."

Hrvatska je pobijedila Bugarsku 2:1 u svojoj drugoj prijateljskoj utakmici u Kataru.

Reprezentativci Hrvatske zaključili su svoj prijateljski turnir teško izborenom pobjedom protiv Bugarske 2:1 na Education City stadionu u Kataru.

Vatreni su pali najprije u igrački deficit zbog isključenja Duje Ćalete-Cara pa i u rezultatski poslije gola Despodova, ali srećom vratio nas je glup potez bugarskog strijelca koji je dobio drugi žuti zbog skidanja dresa pri proslavi gola. Modrić nas je vratio u igru iz penala, a Kramarić potpuno preokrenuo rezultat za prvu pobjedu Hrvatske pod Dalićem u sustavu 3-5-2.

Treba li Hrvatska dati još jednu šansu 3-5-2 sustavu?

Ukupno glasova:

Iskusniji i bolji Kovačić

Prvi je komentar na današnju utakmicu dao je Mateo Kovačić.

"Teška utakmica kao protiv svake reprezentacije, bitno je da smo dobili. Odigrali smo super utakmicu s par grešaka, na kraju pokazali karakter i da nam je čast igrati za Hrvatsku. Rezultat je najbitniji za atmosferu. U ovom slučaju je bilo dobro. Bilo nam je lijepo u Kataru, nismo dugo bili skupa, sve u svemu vrlo pozitivno.“

"Dobro se osjećam, stigao sam u godine gdje sam iskusniji, mogu igrati u oba smjera, to sam naučio ligi u kojoj igram, ali mogu još puno napredovati u obje faze igre. Tu sam da učim i napredujem.

"Nemamo želje za ždrijeb, plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo i to je najvažnije. Koga god izvučemo, pokušati ćemo doći što dalje budemo mogli“, rekao je Mateo pa pohvalio junaka današnje utakmice.

"Krama je majstor u šesnaestercu, to se znalo, zabio je sjajan gol i to nas jako veseli.“

Izjava Borne Barišića

Barišić nema želja za Katar

Za njim je stigao Borna Barišić kojeg čega velika borba za lijevi bok do SP-a u Kataru.

"To je normalna stvar što se tiče konkurencije u reprezentaciji. Konkurencija je na svakoj poziciji i izbornik će odlučiti. Nemam posebnih želja u ždrijebu za Katar, ovo nam je dobrodošlo da se svi upoznamo međusobno", poentirao je Barišić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider