Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Za Dnevnik Nove TV

Informacije s posljednjeg treninga Vatrenih: Dalić još uvijek na mukama, ali jedna dilema je riješena

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja javio se s Maksimira za vrijeme posljednjeg treninga hrvatske reprezentacije uoči utakmice sa Švedskom.

Milan Stjelja (Foto: DNEVNIK.hr)

Pitanje oko situacije Andreja Kramarića iskristaliziralo se kao najvažnija informacija u proteklim danima iz tabora naše reprezentacije, ali to će pitanje ostati visjeti u zraku praktički do samog početka utakmice Hrvatska - Švedska.

Na svoje oči sam vidio da je Kramarić izašao na trening i da se bez imalo poteškoća zagrijavao odnosno da nije trenirao odvojeno.

Upitnik iznad Kramarića

Daliću je jasno žao da mu igrač koji je bez ikakve dileme u najboljoj formi ima takve tegobe, ali je kazao otvoreno da je sve na samome igrače.

Nije potrebno naglašavati koliki bi hendikep bilo neigranje Kramarića jer čovjek je u posljednjih šest nastupa u Bundesligi za svoj Hoffenheim kombinirano na kraju prošle i na početku ove sezone postigao nevjerojatnih 13 pogodaka.

Uremović desni bek

Razgovarao sam s izbornikom Dalićem i o ostalim temama, o igračima iz drugog plana, on je nahvalio Bradarića i potvrdio da je Filip Uremović u ovom trenutku prva opcija za poziciju desnog beka.

Šveđani su stigli pred novinare i poručili da se nisu došli braniti i tražiti put prema jednom bodu. Jasno, naglasili su da imaju super respekt prema Vatrenima, ali da im je glavni cilj odigrati novu utakmicu i uzeti sve ono što im se na terenu ponudi pa ako je eto maksimalan učinak, onda to može biti i pobjeda.

Napomenimo još jednom da je ovo prva utakmica hrvatske reprezentacije u 2020. godini koju će s tribina moći pratiti navijači, ali unatoč tome nema neke pomame za ulaznicama jer do subote u 18:00 prodano je tek oko 2000 ulaznica tako da svi oni koji žele Modrića i društvo gledati s maksimirskih tribina, imaju mogućnost doći do ulaznice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider