Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Love plasman na Euro

Bišćan otkrio zašto je Biuk krenuo s klupe: "Čeka nas pakleni uzvrat u Danskoj, ali..."

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine bori se za plasman na Europsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"U uzvratu u Danskoj nas čeka vrlo zahtjevna utakmica, ali mi smo karakterna momčad i vjerujem da ćemo to pokazati i u uzvratu", rekao je izbornik Igor Bišćan nakon pobjede 2:1 mlade hrvatske reprezentacije do 21 godine protiv Danske u prvom dokvalifikacijskom ogledu za odlazak na nogometni U-21 Euro.

Hrvatska je u Puli slavila nakon što je na poluvremenu imala vodstvo od 2:0. Golove su dali Gabriel Vidović i Dion Drena Beljo. No, u nastavku je Danska bila kvalitetnija, smanjila na 1:2 što uzvrat u Vejleu, idućeg utorka, čini krajnje dramatičnim.

"Utakmica je bila jako zahtjevna jer smo preko puta sebe imali kvalitetnog suparnika. Sve je otvoreno točno po našim željama, našim ranim pogotkom, ali Danska je krajnje neugodna momčad i vrlo kvalitetna.

gol expired Mladi Vatreni love Euro: Hrvatska s minimalnom pobjedom na uzvrat u Dansku divider

Ne dopuštaju ti disati na terenu, a mi ponekad nismo bili rezolutni u intervencijama. Čeka nas jako težak uzvrat u Vejleu. No, dečku su pokazali dovoljnu razinu karaktera i mentaliteta, a to ćemo, uvjeren sam, pokazati i kod Danaca“, rekao je izbornik Igor Bišćan nakon pobjede u Puli te se potom dodatno osvrnuo na uzvrat.

"Mi smo sigurno u stanju otići u Dansku i izboriti odlazak na Europsko prvenstvo, koliko god će tamo biti pakleno. Očekuje nas vrlo slična utakmica ovoj prvoj. Biuk na klupi?

Šego je bio sjajan na toj poziciji i odradio je lavovski dio posla. No, Biuk je također svoje vrijeme iskoristio na odličan način. Super je kada imamo takvu mogućnost izmjene“, zaključio je Bišćan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider