Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
sjajni domaćini

Sjajna atmosfera u Gradskom vrtu: Neosvojiva tvrđava Vatrenih nikad ne razočara

Hrvatski navijači napunili su Gradski vrt u Osijeku uoči važne kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Walesa.

Galerija Hrvatski navijači na putu prema Gradskom vrtu (GOL.hr) Hrvatski navijači na Gradskom vrtu (GOL.hr) Hrvatski navijači na Gradskom vrtu (GOL.hr) +4 Hrvatski navijači na putu prema Gradskom vrtu (GOL.hr)

Hrvatski navijači u velikom broju pohodili su osječki Gradski vrt, gdje od 15 sati utakmicu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine igraju Hrvatska i Wales.

Vatrene bodri više od 17.000 navijača, dok Velšane s tribina prati njih oko 1500. Riječ je o susretu 3. kola skupine E, u kojoj Hrvatska igra treći susret, a Wales drugi.

Gradski vrt, na kojem Vatreni u 10 utakmica nikad nisu izgubili, nikad ne razočara s podrškom reprezentaciji, a tako je i ovoga puta. Stadion je bio rasprodan puno prije utakmice, a reprezentativci redovito naglašavaju da im je ugodno igrati u Osijeku. 

Podsjetimo, nakon teško izborene pobjede protiv Azerbajdžana u 1. kolu, Hrvatska je u 2. poražena na gostovanju kod Mađarske. Wales je u jedinom dosad odigranom susretu pobijedio Slovačku s minimalnih 1:0.

Prijenos utakmice možete gledati UŽIVO na Novoj TV i našem portalu GOL.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider