Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Glavobolja za izbornika

Livaja i Musa otpali za sve četiri utakmice Vatrenih u lipnju, ali tu problemima nije kraj

Izbornik Zlatko Dalić ima dosta problema uoči početka novog izdanja Lige nacija.

U prvoj utakmici novog izdanja Lige nacija u petak će u Osijeku snage odmjeriti Hrvatska i Austrija.

Izbornik Zlatko Dalić ima dosta problema tijekom ovog reprezentativnog okupljanja. Nakon što je zbog ozljede otpao najubojitiji igrač ove reprezentacije Ivan Perišić, loše vijesti počele su stizati jedna za drugom.

"Iako službeno nije objavljeno da su Livaja i Musa otpali, iz neslužbenih izvora ali provjereno doznajem da su njih dvojica otpala za sve četiri utakmice. To je još jedan veliki udarac za ofenzivni dio naše reprezentacije, nakon što se ozlijedio Ivan Perišić. Obojica su otpala zbog zaraze koronavirusom. Što se tiče Modrića, za njega se još uvijek ne zna, možda dođe direktno u Osijek na utakmicu Hrvatska – Austrija", izvijestio je reporter Stipe Sladoljev u Dnevniku Nove TV, apostrofiravši još jednom svu genijalnost kapetana Vatrenih:

"Inače, Modrić je osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, potpisao novi ugovor, a na pragu 37. rođendana dobio je novo priznanje. UEFA ga je službeno uvrstila u najbolju jedanaestoricu ove sezone Lige prvaka."

Što se kadrovskih problema tiče, postoji još i ovo:

"Osim toga, odvojeno su na treningu radili i Joško Gvardiol i Šime Vrsaljko, oni vuku neke ozljede i ne zna se kakva je točno situacija s njima."

Dalić mora odlučiti hoće li zvati još neke igrače.

"Čudno je da je pozvan samo Ivanušec, ne samo da još uvijek nitko nije nego se još ne zna hoće li izbornik još nekoga zvati za ove ostale utakmice", zaključio je Sladoljev.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider