Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
za svaku pohvalu

Lijepa gesta: Vatreni će ponoviti jedinstvenu humanitarnu akciju nakon utakmice s Turskom

Hrvatski reprezentativci ustupit će potpisane dresove za humantirni cilj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsku čekaju novi izazovi. Nakon utakmice s Turskom, koju možete gledati uživo na gol.hr-u i Novoj TV od 18:15, kada počinje specijalna emisija, Vatreni će pristupiti humanitarnoj akciji.

Reprezentativci će donirati dresove s utakmice, a o svemu je detaljnije obavijestio HNS. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska - Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni će isti primjer slijediti i večeras poslije prijateljske utakmice s Turskom.

Dakle, svi hrvatski reprezentativci koji će biti u zapisniku večerašnje utakmice s Turskom dat će svoje dresove s utakmice za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu vatreno srce. Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

gol expired VIDEO: Hrvatska zabila tri pogotka, ali isto toliko i primila u golijadi u Istanbulu! divider

Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Svoje ponude možete davati od početka utakmice, a aukcija će završiti deset dana poslije utakmice. Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.

Uključite se u aukciju na internetskoj stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia, podržite rad zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život!"

Vatreni gostuju u Turskoj

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider