Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Modrić ih prokomentirao

Vatreni dobili nove dresove, jedna velika inovacija: Pogledajte osvježenu opremu Hrvatske!

HNS je u suradnji s Nikeom predstavio nove dresove hrvatske nogometne reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija prepoznatljiva je diljem svijeta po svojim jedinstvenim dresovima, a u suradnji s tehničkim sponzorom Nikeom predstavili su novu kolekciju.

Prvi dres dolazi u velikim crveno-bijelom kvadratima uz bočnu plavu prugu. Najveća promjena je rezervni dres - moderno dizajniran s malim crno-sivim kvadratićima.

Objavu HNS-a i komentar Luke Modrića prenosimo u cijelosti.

"U novoj kolekciji, na tradicionalnom prvom dresu su veliki i upečatljivi svjetski poznati hrvatski kvadrati. Tradicionalni crveno-bijeli dres ponovno ima kvadrate i na rukavu dresa. Logotipi HNS-a i tehničkog partnera Nikea krase prednji dio dresa, uz broj koji se nalazi u središnjem dijelu, dok se plava linija spušta uz bočni dio torza.

Unutar dresa otisnute su riječi 'Hrvatska' i 'Vatreni' kao simbol ponosa, a potpuni izgled zaokružuju bijele hlačice i crvene čarape. Iste riječi mogu se pronaći i na novoj majici za zagrijavanje prije utakmice koja ima moderan dizajn s dvije nijanse plave boje i neobičan kvadratni uzorak.

'Hrvatska je uvijek silna inspiracija Nikeu zbog snage njenog identiteta', izjavio je Scott Munson, dopredsjednik nogometnog odjela Nikea. 'Novi prvi dres je vjeran hrvatskoj nogometnoj baštini, dok je pričuvni dres još jedna odlična interpretacija hrvatskog dizajna za igrače i navijače.'

Svjetski doprvaci dobivaju svježi izgled na pričuvnom tamnom dresu koji ima apstraktne crne i sive kvadrate koji se protežu cijelim dresom te se pojavljuju i na čarapama. Grb Saveza, crvena linija i drugi crveni detalji daju tom dresu poseban izgled.

'Sviđaju mi se novi dresovi, mislim da će nam odlično odgovarati', izjavio je kapetan Luka Modrić. 'Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi - to su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali.'

Novi dresovi dostupni su na stranici nike.com od 1. rujna, a cijela kolekcija dostupna je od 4. rujna u svim prodavaonicama Nikea odnosno njegovih partnera."

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider