Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ušao u formu

Hrvat spašava španjolskog prvoligaša od ispadanja: ''Želim biti dio reprezentacije, to je privilegija''

Osasuna je bila tek 19. i ispadala je iz lige, a onda se probudio hrvatski napadač.

Potpis za Osasunu, pa odmah koronavirus. Tako je započela sezona Ante Budimira, koji je za reprezentaciju debitirao u listopadu i pokazao se kao kvalitetna opcija u špici.

A sad je u posljednje tri utakmice za Osasunu postigao četiri pogotka i opet ušao u golgetersku formu.

''Ušao sam u tu seriju, to mi znači posebno jer ti golovi imaju veći smisao jer sam zabijao odlučujuće golove“, rekao je Budimir za Dnevnik Nove TV.

gol expired Hrvatski vaterpolisti razbili Nizozemce 17 razlike: Blizu su plasmana na Olimpijske igre divider

Budimir je u prvih 12 utakmica za Osasunu postigao dva pogotka. A sad u posljednje tri utakmice: čak četiri! Ali kao što kaže Ante: ne samo što on pogađa! Do ove njegove serije, Osasuna je bila tek 19. i ispadala je iz lige.

A u ove tri "Budimirove utakmice" ima sve tri pobjede i podigla se na 12. mjesto.

''Kao napadač se veselim golu, ali neusporedivo je kad gol donese pobjedu i bodove. Lijepo je vidjeti da to znači i drugima. Stvarno je gusto na tablici.“

Od svih reprezentativaca, u vrhunskoj golgeterskoj formi ove sezone samo je Andrej Kramarić: s 18 golova u svim natjecanjima. A slijede ga: Oršić s 12 za Dinamo, Vlašić s osam za CSKA, osam ima i Petković, pa Budimir ukupno sedam, Rebić četiri i tako dalje.

gol expired Fernando Alonso pušten iz bolnice nakon nesreće i operacije divider

''Nije dovoljno što sam možda prošle godine zabio 13 golova, treba pokazati da si spreman i dalje. Želim biti dio te grupe, biti dio te grupe je privilegija'', zaključio je Budimir.

Ovom mini-serijom golova Ante Budimir ponovno je stigao u fokus, a izbornik Zlatko Dalić novi popis igrača trebao bi objaviti za tri tjedna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider