Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Čudno iskustvo"

Harry Kane za Novu TV: "Protiv Hrvatske smo zaslužili više od jednog boda"

Kako su utakmicu protiv Hrvatske, ali i prazne tribine na Rujevici doživjeli reprezentativaci Engleske u razgovoru za Novu TV otkrio je kapetan engleske Harry Kane.

Harry Kane za Novu TV (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Reporter Nove TV Vlado Boban razgovarao je u Rijeci nakon utakmice Hrvatska - Engleska s kapetanom Gordog Albiona i jednim od najboljih svjetskih napadača Harryjem Kaneom.

Gospodine Kane, Engleska je odigrala jako dobru utakmicu, jeste li zadovoljni jednim bodom?

"Vjerojatno nismo, vjerojatno smo zaslužili malo više iz današnje utakmice, posebno u drugom poluvremenu. Imali smo neke jako dobre prilike, držali smo ih pod pritiskom i vjerojatno smo mogli postići pogodak-dva. Da, malo smo razočarani rezultatom, ali bila je to teška večer i jedno vrlo čudno iskustvo, pa smo se zapravo dobro nosili sa svime", rekao je Kane.

"Malo smo razočarani"

Dominirali ste utakmicom, stvarali više prigoda?

"Da. Prvo poluvrijeme je bilo dosta izjednačeno, no u drugom smo bolje ušli u igru, stvarali više prigoda. Ja sam imao jednu prečku i Marcus je također imao nekoliko prigoda na koje je dobro odgovorio vaš vratar. Da, mogli smo dobiti ovu utakmicu, malo smo razočarani, ali moramo dalje jer već u ponedjeljak imamo novu utakmicu."

Sad ste iskusili i kako je igrati pred praznim stadionom?

"Da i bilo je čudno. Očito trebate i to iskusiti. Nema puno prigoda u karijeri da odigrate pred praznim stadionom. Mislim da su se obje momčadi dobro nosile s tim, jer nikad nije ugodno kad morate odigrati pred praznim tribinama, ali i to je dio iskustva."

I posljednje pitanje o Hrvatskoj. Jesu li bili opasni kao što ste očekivali ili ne?

"Bili su dobar protivnik. Kada vidite što su napravili na Svjetskom prvenstvu, imaju odlične igrače. Bilo je teško i teren je danas bio dosta težak za igru. Ali imaju sjajne igrače. Hrvatska je uvijek težak protivnik i bila je dobra utakmica."

Kako predviđate rasplet u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider