Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
potvrdio hns

Vatrene protiv Walesa očekuje gromoglasna podrška: Gradski vrt u potpunosti rasprodan!

Hrvatska će u subotu s početkom u 15 sati u Osijeku ugostiti reprezentaciju Walesa pred ispunjenim tribinama Gradskog vrta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gradski vrt u Osijeku bit će, prema očekivanjima, ispunjen do posljednjeg mjesta u subotu na dan kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo između Hrvatske i Walesa.

Vijest je objavio Hrvatski nogometni savez na svom Twitter profilu.

"Rasprodan je i dodatni kontingent ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu s Walesom u Osijeku - hvala vam na podršci!"

Hrvatska praktički nema pravo na novi kiks, jer bi se situacija mogla dodatno zakomplicirati. Nakon Walesa Vatrene očekuju dva uzastopna gostovanja. U prvim danima rujna slijede dva gostujuća izazova unutar tri dana. Slovačka će ugostiti Hrvatsku 6. rujna, a Azerbajdžan 9. rujna.

Neuvjerljiv start Vatrenih, favorita skupine E, iskoristili su ostali pretendenti za prva dva mjesta u grupi pa uoči lipanjskog termina čak četiri reprezentacije imaju po tri boda – Slovačka, Wales, Hrvatska i Mađarska.

Ipak, postoje male razlike. Wales je svoja tri boda osvojio iz samo jedne utakmice, dok je Hrvatska jedina koja svoja tri boda nije osvojila protiv jednog od izravnih konkurenata.

Vatreni će iza sebe imati možda i najbolju moguću domaću podršku prepunog i rasprodanog osječkog Gradskog vrta gdje se reprezentacija uvijek dobro osjećala.

Izravni prijenos utakmice Hrvatska – Wales gledajte u subotu, 8. lipnja od 15 sati uživo na Novoj TV i GOL.hr-u. Specijalna emisija s gostima u studiju počinje 45 minuta ranije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider