Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"ne znamo sastav, ali..."

Reporter Dnevnika Nove TV nakon posljednjeg treninga Vatrenih: "Stigao Lovren, Melnjak odudara od ostalih"

Treninzima Hrvatske priključio se osvajač Lige prvaka s Liverpoolom - Dejan Lovren!

Galerija Vlado Boban iz Rijeke

Treninzima Hrvatske uoči utakmice protiv Walesa nadolazeće subote priključio se i osvajač Lige prvaka s Liverpoolom - Dejan Lovren. Iz Rijeke, gdje se Vatreni pripremaju za okršaj s Walesom u Osijeku, se javio reporter Dnevnik Nove TV Vlado Boban.

"Dejan Lovren je u reprezentaciji i trebao bi u subotu upisati, nadamo se, 52. nastup za Vatrene. Već je deset godina Lovren u kockastom dresu, a vrhunac karijere imao je lani kada je s reprezentacijom osvojio srebro u Rusiji. Vjerujemo da će Lovren učvrstiti našu obranu, koja je najviše problema imala u prekidima."

Vatreni rade u zaista dobrim uvjetima. Smješteni su u Opatiji, treniraju desetak kilometara dalje na Rujevici.

U mix-zoni danas su s novinarima razgovarali Mario Pašalić i Dario Melnjak.

"Melnjak odudara od brojnih debitanata, a posebno me impresionira pristupom na treningu i elokventnošću. Na treningu smo ga vidjeli u markiranom dresu kao i onom Luke Modrića, ali treba reći da je Borna Barišić, koji je igrao u Mađarskoj, ipak u maloj prednosti uoči susreta."

Idući suparnik je nimalo jednostavna reprezentacija Walesa, koja ima isti broj bodova, ali i utakmicu manje.

"Wales je slavio s 1:0 u svojoj jedinoj utakmici do sada u kvalifikacijama protiv Slovačke, golom mladog Jamesa iz Swanseja. Inače, Wales tri dana nakon Hrvatske gostuje protiv Mađarske, kod koje je Hrvatska izgubila.

Ne zaboravimo, radi se o reprezentaciji koja je na EURO-u prije tri godine bila u polufinalu i naravno od tada doživjela neke preinake. Zaslužuju svaki respekt, no rasprodani Gradski vrt, potvrdio je to i HNS, vjeruje u tri boda Vatrenih, jer sve osim toga stavlja Hrvatsku u sve neugodniju poziciju."

Izravni prijenos utakmice Hrvatska – Wales gledajte u subotu, 8. lipnja od 15 sati uživo na Novoj TV i GOL.hr-u. Specijalna emisija s gostima u studiju počinje 45 minuta ranije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider