Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
NEVJEROJATNO

Dalićev debitant probušio loptu protiv Turske: Pogledajte kako je pukla

Perišić nije mogao vjerovati.

Hrvatska nogometna reprezentacija je u prijateljskoj utakmici na stadionu Bešiktaša odigrala 3:3 protiv reprezentacije Turske. Viceprvaci svijeta odigrali su dosta dobar susret s drugačijom postavom nego inače.

Dalić u ovom susretu nije koristio Kovačića, Vlašića, Brozovića i mnoge druge standardne igrače, ali je dao priliku trojici debitanata, Čolaku, Pongrančiću i Bašiću, a upravo je Bašić ''krivac'' jedne dosta smiješne situacije na utakmici.

gol expired VIDEO: Hrvatska zabila tri pogotka, ali isto toliko i primila u golijadi u Istanbulu! divider

Turski nogometaš je nezgodno dva puta napucao Bašića koji se borio za posjed, no lopta nije izdržala pritisak i pukla je na iznenađenje svih prisutnih na stadionu.

Na prvu nije vjerovao ni Perišić kada mu je turski nogometaš pokazivao da je lopta pukla, no igraču Intera sve je bilo jasno kada ju je uzeo u ruke.

Pogledajte sažetak utakmice

Od debitanata najbolji je bio Marin Pongrančić koji je zaigrao nakon tri mjeseca, a vratio se nakon mononukleoze. Stoper Wolfsburga igrao je do 60. minute kada ga je zamijenio Ćaleta - Car.

Toma Bašić je dobio pola sata i odigrao je vrlo sigurno bez nekih velikih pogrešaka i pokazao je Daliću da može računati na njega. Bivši igrač Hajduka poziv je zaradio nakon dobrih igara u dresu francuskog Bordeauxa.

Priča o stadionu na kojem je igrala Hrvatska:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider