Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''Puno pimplali''

Dalić nakon pobjede protiv Jordana upozorio: ''Ne može nam protivnik to raditi tako olako''

Hrvatska je protiv Jordana očekivano došla do pobjede, ali daleko od toga da je sve bilo idealno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je upisala prvu pobjedu u zadnjih pet utakmica, a Daliću je susret protiv Jordana poslužio kako bi isprobao neke mlađe igrače.

"Mislim da je utakmica poslužila svojoj svrsi, dali smo dva gola iz prekida, iz ovih drugih situacija nismo. Puno smo pimplali, puno smo komplicirali, ali evo pobjeda je tu i moramo biti zadovoljni'', izjavio je Zlatko Dalić za Novu TV.

Kako ste zadovoljni Bartolecom i Milićem?

"Ja stalno govorim da ne možemo suditi o imenima, pogotovo ne nakon jedne utakmice. Kasnije smo počeli komplicirati, nije bilo tečnosti u igri. Napravit ćemo analizu i za iduće druženje skratiti popis'', rekao je hrvatski izbornik te nastavio:

''Znao sam da Jordan ima iznimno brzih igrača, ne može nam protivnik tek tako lako realizirati kontru. No dobro, sad je sve otvoreno i mi za 11. mjesec moramo biti spremni.

Što ono što treba raditi protiv Španjolske?

"Mi svi moramo biti mi spremniji, pred punim Maksimirom i 30.000 ljudi mi to možemo odraditi. Španjolci imaju jako dobru grupu igrača, ali mi se polako dižemo u formi. Ono što bih ja htio jest da bude pun stadion i jedna dobra utakmica pa da mi odlučujemo na Wembleyju o pobjedniku skupine'', objasnio je Dalić.

Njegov kolega sa suprotne strane, jordanski izbornik Vital Borkelmans, imao je samo riječi hvale.

''Prije svega čestitam Hrvatskoj na zasluženom trijumfu i odličnom domaćinstvu. Jako dobro se osjećamo ovdje u Rijeci. Sretni smo kako smo odigrali, iako smo izgubili, ostvarili smo dobar rezultat. To nam je važno radi sljedećih utakmica i natjecanja. Sami sebi smo dokazali da možemo dobro odigrati protiv tako snažne selekcije kao što je Hrvatska, čiji igrači igraju u najvećim europskim klubovima'', kazao je trener Jordana.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider