Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Na pravom smo putu"

Može li on biti tajni Dalićev adut za malteški bunker? "Izbornik zna moje kvalitete..."

Utakmica Malta - Hrvatska igra se u četvrtak navečer uz izravni prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antonio Mirko Čolak ove sezone sjajno igra za švedski Malmö, vodeću momčad tamošnjeg prvenstva. Čolak je, pak, prvi klupski strijelac te je s 13 ligaških pogodaka na drugom mjestu ljestvice strijelaca švedskog prvenstva, a uoči utakmice Malta - Hrvatska podijelio je svoja razmišljanja:

"Izbornik zna moje kvalitete koje imam kao devetka, kao špica. Zato sam tu, ali u konačnici nije važno tko će igrati. Znamo da će, tko god to bio, dati svoj maksimum. Ili Kramarić, Petković, Livaja ili ja. Nismo međusobno konkurencija već jedan drugome pomažemo. Momčad smo, svi želimo bodove, pobjede i radost", rekao je Čolak koji se potom osvrnuo na način kojim bi Hrvatska trebala igrati kod Malte, a osvrnuo se i na trenutačno stanje kapetana Luke Modrića.

"Naučio sam u karijeri da nema laganih utakmica. Moramo ući sa sto posto protiv Malte. Moramo igrati našu igru. Kreirati puno situacija i pokušati zabiti što ranije pogodak. To treba biti put i ključ prema pobjedi. Modrić? On je naš najvažniji igrač, motor u sredini terena. Vjerujem da može igrati obje utakmice i ne brinem se za njega. No, imamo i drugih kvalitetnih igrača u tom dijelu momčadi tako da je situacija dobra."

gol expired Juranović: Moramo pokazati zašto smo u reprezentaciji i dati ljudima razlog za slavlje divider

Na kraju je Čolak optimistično zaključio.

"Nema pritiska. Sve je u našim rukama i to je najbolje. Znamo da možemo osvojiti šest bodova u ova dva susreta, no moramo ići korak po korak. Prvo Malta pa Rusija. Nema problema kod nas. Hrvatska je uspješna, pobjeđuje i na pravom je putu."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider