Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Hrvatska reprezentacija
Četiri susreta u lipnju

HNS objavio cijene ulaznica za utakmice Lige nacija, Francuska stiže na Poljud

Počinje prodaja ulaznica za četiri utakmice Hrvatske u Ligi nacija koje se igraju u lipnju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ponedjeljak, 16. svibnja s početkom u 12 sati počinje prodaja ulaznica za četiri lipanjske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu novog izdanja Lige nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija u lipnju igra četiri uzastopne utakmice Lige nacije, a od toga su dvije na domaćem terenu: protiv Austrije na stadionu Gradski vrt u Osijeku, 3. lipnja od 20:45 i protiv Francuske na stadionu Poljud u Splitu, 6. lipnja od 20:45, prenosi HNS.

gol expired VIDEO Dalić objavio popis za četiri utakmice: Pozive dobila četiri debitanta, Petkovića i Lovrena nema divider

Preostala dva susreta u lipnju Vatreni igraju protiv Danske u Kopenhagenu, 10. lipnja od 20:45 i protiv Francuske u St. Denisu, 13. lipnja od 20:45. Bit će to sjajna provjera za Vatrene uoči Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru.

Prodaja ulaznica za sve četiri utakmice organizirana je isključivo putem ove internetske stranice i to po sljedećim cijenama:

Hrvatska - Austrija

Cijene ulaznica u pretprodaji do 2. lipnja:

Zapad: 150 kn
Zapad gore/Istok: 100 kn
Jug: 75 kn

Cijene ulaznica na dan utakmice:

Zapad: 200 kn
Zapad gore/Istok: 120 kn
Jug: 90 kn

Hrvatska - Francuska

Cijene ulaznica u pretprodaji do 5. lipnja:

Zapad sredina: 200 kn
Zapad: 150 kn
Istok sredina: 120 kn
Istok: 100 kn
Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica na dan utakmice:

Zapad sredina: 250 kn
Zapad: 200 kn
Istok sredina: 150 kn
Istok: 120 kn
Sjever/Jug: 100 kn

Za utakmicu protiv Danske u Kopenhagenu, cijena ulaznice za hrvatski navijački sektor je 410 kuna, a za utakmicu protiv Francuske u St. Denisu 120 kuna.

Pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka. Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta za domaće utakmice Vatrenih u Osijeku i Splitu traje do početka utakmice ili do rasprodaje svih ulaznica. Prodaja ulaznica za utakmicu Danska - Hrvatska u Kopenhagenu traje do 26. svibnja u 12:00 sati, a za utakmicu Francuska - Hrvatska u St. Denisu do 29. svibnja u 12:00 sati.

Najbolji trenuci s utakmice Hrvatska - Bugarska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider