Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Stvarno su moćni"

Kramarić donio ''super bod'', ali upozorava što čeka Hrvatsku u petak

Hrvatska je remizirala s Francuskom u drugom kolu skupine A1 Lige nacija.

Pola sata imala je Francuska prednost na Poljudu, ali Hrvatska je uspjela izjednačiti preko Andreja Kramarića koji je prvo izborio, a zatim i realizirao jedanaesterac.

"Super bod protiv svjetskih prvaka, mi smo željeli uzeti sva tri da ih napokon pobijedimo. Šteta što tih zadnjih 10-ak minuta nismo iskoristili energiju stadiona da ih pobijedimo, ali svjesni smo da smo igrali protiv najbolje svjetske reprezentacije zadnjih godina. Stvarno su moćni, brzi", izjavio je Kramarić poslije utakmice.

"Teško je reći je li nedostajalo pritiska, moram reći da je vrijeme bilo užasno teško. Mislim da je nekim navijačima bilo teško biti na tribinama, a zamislite kako je bilo igračima igrati, tijelo ti ne dozvoljava da juriš svih 90 minuta. Na kraju ovih 1:1 mislim da je zasluženo", istaknula je devetka Vatrenih.

Iduća utakmica je Danska - Hrvatska u petak u Kopenhagenu:

"Danska je u ovom trenutku svjetska reprezentacija, mislim da u zadnjih 15 utakmica nemaju poraz, organizirani su iza, a naprijed uvijek nešto naprave. Svi nas žele pobijediti, bit će i oni posebno motivirani jer igraju protiv viceprvaka svijeta. Ali kao što smo vidjeli protiv Austrije, svaka utakmica u koju ne uđemo na pravi način bit će nam jako teška", zaključio je Kramarić.

Jeste li zadovoljni bodom protiv Francuske?

Ukupno glasova:

Kramarićev pogodak za izjednačenje

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Francuska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider