Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Pokažimo plavo srce'

ZZD o Mamiću: 'On želi isprovocirati sukobe na tribinama'

Uoči sutrašnje utakmice Dinamo - Sheriff oglasila se Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priopćenje ZZD-a prenosimo u cijelosti:

>> Mamić ZAVAPIO: Šokiran sam! Ovo je mogući kraj Dinama!

"Pozivamo sve navijače Dinama da na sutrašnjoj utakmici protiv Sheriffa bodre klub glasno kao i uvijek i ne dajmo povoda da nikad od članova izabrana uprava razjedini tribine te preko Uefe pritišće jedinu istinsku opoziciju trenutnoj strahovladi iz Maksimirske 128.

Dinamovi navijači su se s tribina oduvijek borili za pravdu i istinu, i kada su prvi digli glas protiv jugokomunističkog režima - za slobodnu Hrvatsku i kada su se borili za ime Dinamo i za demokratsku Hrvatsku - a protiv želje najmoćnijeg čovjeka u državi da od kluba napravi vlastitu igračku. Sada Mamić i svita žele na stadionu uvesti verbalni delikt i osigurati si mir metodama koje su puno perfidnije od onih iz totalitarnih i autoritarnih režima.

Baš zato pružimo našem klubu potporu kakvu zaslužuje bez obzira što ga vode oni koje zanima jedino vlastiti profit, a navijači na tribinama im samo smetaju. Za svoje pravo na Dinamo borimo se dostojanstveno i legalnim putom. Podsjećamo kako je Upravni sud potvrdio da imamo pravo boriti se za demokratizaciju Dinama. Ustrajmo u toj borbi bez incidenata!

Apeliramo na najvatrenije navijače da se izdignu iznad razine onih protiv kojih se borimo. Bodrite Dinamo najbolje kako znate – grlom i dlanom! Nemojte dati povoda Zdravku Mamiću i podanicima da vas proglašavaju otpadnicima. Mamić i njegove marionete žele isprovocirati međusobne sukobe na tribinama i intervenciju policije kako bi skrenuli pozornost sa sportske inspekcije i promjene Zakona o udrugama, a oporbu potjerali s tribina. Ne dozvolimo im to zadovoljstvo!

Pokažimo plavo srce!

Građanska inicijativa Zajedno Za Dinamo", stoji u priopćenju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider