Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić zadovoljan

Žužuli bez milosti: Mršić se požalio na penal pa dobio otkaz

Dinamo je derbiju 22. kola Prve HNL na Maksimiru pobijedio Split s 2:1 pred četiri i pol tisuće gledatelja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modri su ubilježili drugu pobjedu u nastavku sezone, a Crveni drugi poraz. Zoran Mamić nastavlja s pobjedama na klupi Dinama, dok je Stanko Mršić dobio otkaz. Vijest je potvrđena, saznali smo to nakon press-konferencije.

Preokret na Maksimiru: Junior Fernandes poništio vodstvo Splita

Mršić je na press-konferenciju došao kao trener Splita. Još uvijek nije znao da je smijenjen: "Žao mi je da nismo uzeli bod, iako je Dinamo imao inicijativu. Pružili smo solidnu partiju u prvom poluvremenu, pali smo u drugom. Ako nije bio penal na kraju na Glavni, šteta što je dobio žuti karton, neće igrati u sljedećoj utakmici. Nadam se da ćemo imati više sreće u sljedećim utakmicama", kazao je potištenim glasom Stanko Mršić.

Mamić je čestitao svojoj momčadi na osvojenim bodovima: "Utakmica je bila dosta čudna, obje momčadi loše su ušle utakmicu, bilo je dosta krivih pasova, pogrešaka u elementarnim stvarima. Znamo da su utakmice protiv Splita uvijek teške i neugodne, žao mi je što nismo iskoristili prilike u drugom dijelu, sreća da nas nisu kaznili pred kraj utakmice kada su imali odličnu šansu", kazao je Mamić.

Kako ste zadovoljni igrom Ježine i Taravela?

"Ježina je dobro branio, nije kriv za pogodak. Taravel je pokazao klasu, iako se vidi da još nije sasvim spreman. Cleyton je rastao umjesto da je padao s obzirom na probleme s fizičkom spremom. U drugom dijelu je pokazao klasu, u prvom nije bio pravi. Imam razumijevanja za njega jer još uvijek nije u sto posto optimalnom stanju", kaže Mamić.

Split u sedam zadnjih kola ima samo jednu pobjedu. Tako će teško do Europe...

"Imali smo težak raspored, teško je bilo očekivati nešto više. Iako, protiv Hajduka nam je nedostajalo sreće, protiv Dinama smo mogli do boda, ali nemamo onaj mangupluk da iskoristimo naše šanse, ukrademo vrijeme kada je potrebno. Je li bio penal, otom potom, više sam ljutit na žuti karton", ponovio je Mršić.

Nakon odlaska trenera s presice, zazvonio nam je telefon. Stigla je vijest da je Mršić bivši. Do imenovanja njegova nasljednika momčad će voditi Mršićev dosadašnji pomoćnik Ivan Matić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider