Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Postoje alati...'

Zoran Mamić progovorio o situaciji s Halilovićem i Sammirom!

Trener Dinama Zoran Mamić prokomentirao je trenutačnu napetu situaciju s Alenom Halilovićem i Sammirom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Zoran Mamić prokomentirao je trenutačnu napetu situaciju s Alenom Halilovićem, talentiranim 17-godišnjim nogometašem Dinama, te poprilično oštre izjave koje je u posljednje vrijeme da njegov otac Sead.

„Ne bih preko medija polemizirao s ocem jednog od naših igrača, a što mislim o njegovim nedavnim izjavama bih zadržao za sebe. Njemu sam prije desetak dana rekao što mislim na tu temu i mislim da je to dovoljno. On kao otac ima svoje razmišljanje u vezi svojeg djeteta, to je normalno jer je svatko osjetljiv kada je u pitanju njegovo dijete“, kazao je Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Sigurno je da smo mi kao klub neke stvari u vezi Alena mogli napraviti pametnije i bolje, ali ovdje ima jako puno igrača i treba brinuti o svakome. Greške se u radu dešavaju, neke su manje, a neke više bolne, no to je tako u poslu. Jednostavno ne mogu uvijek svi biti zadovoljni, ali mi smo kao klub mogli napraviti više.“

Mamić je prokomentirao situaciju oko Halilovićeva ugovora.
„Postoji dokument koji je potpisan od strane kluba i Alenovih roditelja koji nas veže na dugogodišnju suradnju, a teoretski oni mogu to neispoštovati, ali isto tako postoje alati i protiv toga. Naravno, siguran sam da neće niti doći do toga i da nitko ne razmišlja na taj način te da će Alen ostati u Dinamu i uskoro biti jedan od naših glavnih igrača“, kazao je Mamić na temu Halilovića, a potom se osvrnuo na Sammira, koji još uvijek nije produžio ugovor.

„Nadamo se i radimo na tome da potpiše novi ugovor i ostane u Dinamu; to nam je želja, ali pita se i njega. Ako odluči da neće potpisati ugovor mi ćemo maksimalno koristiti njegove usluge koliko možemo i zaželjeti mu svu sreću; ako se tako odluči. Iskreno, u sebi se nadam da će shvatiti kako mu je ovdje lijepo, potpisati novi ugovor i ostati ovdje. Rekao sam prije par dana nakon utakmice sa PSV-om da Dinamo nije ista momčad sa Sammirom i bez njega“, zaključio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider