Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rijeka najveći konkurent

Zoran Mamić potvrdio: Barcelona obnovila interes za Halilovića!

Trener Dinama Zoran Mamić najavio je nedjeljni derbi na Kantridi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo nakon pobjede u Puli protiv Istre, u nedjelju gostuje na Kantridi u derbiju 21. kola Prve HNL kod Rijeke. Glavno pitanje je stanje travnjaka, a evo što je o tome rekao trener plavih Zoran Mamić.

"Imam oprečne informacije jer mi s jedne strane govore da je teren katastrofalan, a s druge da je stanje jako dobro. Iskreno, više vjerujem ovoj prvoj varijanti, ali bit će jednako i nama i njima tako da se moramo prilagoditi. Uostalom, prije par dana smo u Puli na izuzetno teškom terenu pokazali da možemo prilično kvalitetno odigrati utakmicu unatoč svemu", rekao je Mamić, koji biranim riječima govori o sljedećem protivniku:

"Rijeka je druga na tablici, zaslužuju najveći mogući respekt jer imaju dobre rezultate i nisu slučajno tu gdje jesu. Ipak, kao što sam već nekoliko desetaka puta ponovio: što se tiče Hrvatske, ako Dinamo ima dobar i kvalitetan pristup te angažman kakav treba biti uz poštivanje zahtjeva koje stavimo pred igrače", onda odlučuje Dinamo; uz dužan respekt prema svima.

Mamić u Rijeci ne može računati na Brozovića, Husejinovića i Pivarića.

"Svi drugi su u momčadskom treningu, a naravno da postoje male poteškoće nakon utakmice u Puli. Taravel? On je spreman za puni angažman, ali dugo nije trenirao s momčadi tako da nije u optimalnom stanju, no konkurirat će za susret."

Rijeka najveći konkurent

Najveća prijetnja Riječanima biti Duje Čop.

"Mogu reći da s veseljem i nestrpljenjem čekamo derbi utakmicu. Veselimo se punom stadionu i dobroj atmosferi te očekujemo dobru utakmicu i pobjedu Dinama. Rijeka nam je trenutno najveći konkurent i najbliže su nama pa se logično očekuje spektakl kojem se i mi nadamo."

 

Na Kantridi ćemo gledati i dvoboj dva najbolja topnika lige, Benka i Čopa.

"Ne opterećujem se brojkama niti hvatam ikoga. Normalno da želim svaku utakmicu odigrati što bolje i pomoći momčad, a s obzirom na to da sam napadač onda je najbolja pomoć zabiti gol", rekao je Čop, pa dodao:

"Ovo je svakako dobro razdoblje za mene, ali tek je počeo nastavak sezone, ima još puno utakmica i želim ovako nastaviti. Svjetsko prvenstvo? Ne opterećujem se s time i mislim samo na mjesto u Dinamu."

Barcelona želi Halilovića

Za kraj konferencije za mediji trener Mamić progovorio je o navodnom interesu Barcelone za Alena Halilovića.

"Mi smo već javnost obavijestili da postoji interes Barcelone za Alena Halilovića. To zanimanje katalonskog kluba je sada obnovljeno, ali hoće li i kada doći u Zagreb na pregovore u ovom trenutku ne znam." (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider