Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je Joeu?

Zoran Mamić otvoreno o katastrofi u Europi: Ima tu svega!

Zoran Mamić korektno je čestitao Ludogorecu na zasluženoj pobjedi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Bili su bolji u velikom djelu segmenata onog što čini nogometnu igru. Mi nismo bili na razini, nismo ispunjavali ono što smo se dogovorili, što zbog kvalitete protivnika, a što zbog naših pogrešaka“, kazao je Mamić.

>> Još jedna tužna maksimirska noć: Ludogorec opet srušio Dinamo!

„Imali smo dosta krivih dodavanja. Pas u ofenzivnom dijelu nikako nije štimao. Tu smo trošili puno energije, protivnik je odlično drži loptu i natjerao nas na potrošnju snage.“

Na vratima Dinama bio je Poljak Grzegorz Sandomierski.

„Odlučili smo staviti Sandomierskog na vrata. Nije kriv za pogotke, ostalo je dobro branio. Branit će u nedjelju.“

Što se događa sa Šimunićem?

„On kaže da je dobro, da je u redu, ja isto tako mislim, dobro radi na treninzima. Pogreška koja se događa kod gola češće nam se događa nego protivnicima, ali to je kvaliteta protivnika koji je sjajno reagirao.“

Najlošija europska sezona u posljednjih nekoliko godina. Što su razlozi?

„Sigurno da ima svega, od čestih promjena trenera, do nediscipline u igri, sve se skupi, sve se kažnjava. Vidjeli ste danas, prvi put protivnik dođe do gola i zabije nam. To nam se stalno događa, što znači da nije stvar slučajnosti nego igračke nediscipline“, kazao je Mamić.

„Nije ugodno i nema opravdanja. Mislim da ova momčad vrijedi više. Vidjeli ste da smo bili bolji od Černomoreca. To su detalji i sitnice. S dvije pobjede protiv Černomreca, mi bismo bili u igri. Nismo zaslužili barem izgubiti te dvije utakmice. No, mi moramo puno toga popraviti kako bi bili bolji“, zaključio je Mamić.

Stoičo Stoev, trener Ludogoreca, kratko je prokomentirao.

„Bila je to jedna dobra utakmica. Znali smo da će Dinamo tražiti revanš za poraz u Sofiji i da će željeti pobijediti pred svojom publikom. Iako smo se plasirali, naš cilj je bio pobjeda. Pripremili smo se na stil i igru Dinamove momčadi, znali smo što nas čeka. Neću komentirati igru Dinama, oni imaju svog trenera pa to njemu prepuštam“, zaključio je Stoev.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider