Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri u Parku mladeži

'Želimo dobiti Dinamo, u subotu će svi Splićani navijati za nas!'

Nakon reprezentativnih uzbuđenja opet se vraćamo klupskom nogometu, a 13. kolo Prve HNL donosi nam gostovanje Dinama u Parku mladeži.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kod kuće ne igramo kako treba, nismo dobili ni Istru ni Zadra, ali možda je ovo prilika da se iskupimo i klepimo Dinamo. Liga je zaista kvalitetna ove sezone, pa ni Dinamo nigdje ne može unaprijed upisati bodove. Nadamo se i malo većoj podršci navijača, to je ipak jedini dan u kojem svi Splićani navijaju za nas, ako ne za nas, onda protiv Dinama. Tu također vidimo svoju šansu, ne bojimo ih se, idemo dati sve od sebe i pokušati doći do bodova", najavio je igrač Splita Aljoša Vojnović gostovanje Modrih u Splitu.

Crveni ove sezone ne igraju dobro kod kuće, a Vojnović smatra kako moraju popraviti realizaciju.

"Bitno je da nazad stojimo čvrsto, odigramo kompaktno, držimo svoje pozicije i siguran sam da u tom slučaju možemo ostati netaknute mreže. A dvije šanse i polušanse će doći, samo nam treba raspoložen egzekutor. Igrači nisu bili impresionirani ni Udineseom, ali razlika je u tome što ti oni stvore tri prilike i daju dva gola, a mi to ne uspijemo. Dinamo je kvalitetna ekipa, dobri su na svim pozicijama, ali imamo i mi opasne igrače. Nažalost činjenica je da nam puno igrača nije u formi, dosta utakmica igramo toplo - hladno, ali valjda će protiv Dinama netko iskočiti", kaže Vojnović.

Denis Glavina nada se kako Split može do pobjede, a zadovoljio bi ih i bod: "Ostali su nam dužni, nadam se da ćemo se revanširati. Nećemo ovo biti lijepa utakmica, čeka nas borba od početka do kraja i očekujem pobjedu, u najgorem slučaju neriješeno. Oni imaju određenih problema, ali isto tako imaju pojedince koji mogu preokrenuti utakmicu. Mi moramo biti disciplinirani, 90 minuta pokrivati svoje pozicije i vjerujem da možemo doći do bodova. Pobjeda protiv Dinama bi nas visoko podigla i to je dodatni motiv da damo sve od sebe", rekao je Glavina.

Utakmica Splita i Dinama igra se u subotu u 19 sati u Parku mladeži.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider