Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić pred Beč

'Zdravko se dva puta spustio u kabinu, spremamo nešto posebno'

Nogometaši Dinama otputovali su u Beč na uzvrat s Austrijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je autobusom otišao u ne tako daleki Beč. U utorak u 20:45 igra sudbonosnu utakmicu. Može li Dinamo do čuda u Beču? Mnogi smatraju da može, ali većina ipak misli kako Austria neće ispustiti velikih 2:0 s Maksimira.

>> Kramarić potjeran iz Dinama nakon ispada na parkiralištu

''Idemo pokušati napraviti ono što nismo na Maksimiru. Puno prostora postoji za napredak. Zamislili smo nešto što ćemo pokušati pretočiti na terenu. Igrači su svjesni koliko mogu i teško je ponoviti onakvu utakmicu'', rekao je raspoloženi Zoran Mamić koji će sjediti na klupi s Damirom Krznarom.

''Nešto smo napravili što ove sezone još nismo'', otkrio je Mamić mlađi dodavši da je Zdravko motivirao igrače čak i dodatnim premijama.

''Zdravko je bio u kabini dva puta u par dana. U pozitivnoj atmosferi je uvjeravao dečke da mogu puno više.''

Što će biti s Kramarićem?

''Andrej je napravio jednu reakciju koja nije primjerena trenutku ni vremenu. Molio sam ga da to ostavimo za drugi dan. On je isijavao veliko nezadovoljstvo pa smo ga odlučili maknuti iz kadra. On ima pravo napustiti klub.''

Uz Zokija, na klupi će biti i Damir Krznar.

''Ako ima nešto pozitivno, to je da smo sad rasterećeniji. Ulazimo u utakmicu iz pozicije kao da je izgubljena. Idemo na sve ili ništa. Vjerujem još uvijek da smo bolja momčad i gore od one utakmice ne možemo igrati'', rekao je mladi trener i dodao:

''Imamo dvije-tri varijante koje vam ne bih otkrivao. Imamo rješenje, ali nešto se pita i njih. Ako u 70. zabijemo prvi gol, mi smo u igri. Vjerujem da imamo barem 50 % šanse za prolaz.''

Kapetan Joe Šimunić je optimističan. Želi čudo u Beču.

''Imamo plan, sve ćemo učiniti da popravimo što smo prošli tjedan zeznuli. Pristup nam je bio pogrešan. Oni su više željeli pobjedu od nas što mi je teško objasniti. Mislim da smo bolji, ali bolji uvijek ne pobjeđuju. Želimo da nas pamte da smo sve dali od sebe. Idemo po čudo, ja najviše volim takve utakmice.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider