Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na potezu je gazda Modrih

'Zajedno za Dinamo': Spremni smo razgovarati s Mamićem!

Građanska inicijativa oglasila u povodu pozivanja izvršnog predsjednika GNK Dinamo Zdravka Mamića na dijalog i suradnju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priopćenje inicijative donosimo u cijelosti:

"Poštovani, na nedavno održanoj konferenciji za novinare, izvršni predsjednik NK Dinamo Zdravko Mamić poslao je poruku svim navijačima, udrugama i inicijativama s pozivom na dijalog i suradnju. Kako osjećamo moralnu odgovornost prema široj javnosti i ljudima u čije ime nastupamo želja nam je uputiti odgovor.

Potpuno je jasno na koje se navijačke udruge i inicijative ovaj poziv odnosi, a svi kasniji pokušaji osnivanja novih udruga navijača Dinama imali su jedino za cilj unijeti razdor među navijače Dinama prema starom receptu 'zavadi pa vladaj'. Ako su u upravi našeg kluba zaista odlučili razgovarati s navijačima, onda se dobro znaju adrese na koje se trebaju obratiti i stoga nikakvi razgovori na kojem će sudjelovati umjetno stvorene interesne udruge nas ne zanimaju.

Što se naših zahtjeva tiče, oni su vezani isključivo za zakonito poslovanje kluba. Tražimo da se u klubu poštuju Zakon o športu i Zakon o udrugama. Ne radi se o nikakvom navijačkom hiru i želji pojedinaca, radi se o poštivanju zakona Republike Hrvatske i u tom smislu alternative nema i ne može biti.

Kao znak dobre volje i ako zaista postoji jasna namjera za vraćanje kluba i njegovog Statuta u zakonske okvire, spremni smo razgovarati s upravom kluba u interesu NK Dinamo.

S poštovanjem,

Klub navijača BBB
Udruga navijača Dinama
Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo"

Na potezu je Zdravko Mamić...(Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider