Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Giga već u inozemstvu

Vuković i Maloča poručili Slavenu: Finale je naše!

Uoči uzvrata polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa u Hajdukovim redovima vlada optimizam.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nitko u Poljudu ne vjeruje da pobjeda od 2:1 iz prve utakmice neće biti dovoljna za prolaz u finale. Kapetan Mario Maloča u dvije se rečenice vratio na utakmicu protiv Cibalije u kojoj su tri pogotka, od toga dva Hajdukova, postignuta iz zaleđa.

''Previše se po tisku provlače sudačke pogreške, da smo pobijedili zbog toga. U toj je utakmici postojala samo jedna momčad, a to smo mi'', rekao je Maloča.

Hajdukova prednost je velika, ali Maloča ne želi opuštanje.

''Čuda se mogu dogoditi, možemo izgubiti prednost. Imamo dobar rezultat, želimo potvrditi prolaz u finale. Cijela momčad igra obranu, naša obrana počinje od Vukovića u vrhu napada. Druga smo momčad prvenstva po primljenim pogocima, to nam daje jamstvo da nam Slaven neće baš tako lako zatresti mrežu'', rekao je Maloča.

Kapetanov povratak nakon ozljede odlično je došao treneru Miši Krstičeviću.

''Osjećam se dobro, najbitnije je da je utakmica protiv Cibalije prošla dobro. Nadam se da su za mene ozljede prošlost i da ću odigrati sve utakmice do kraja sezone'', kazao je Maloča.

Ivan Vuković, koji je postigao gol za pobjedu protiv Cibalije, puno je optimističniji. Uvjeren je da će Hajduk u finale Kupa Hrvatske.

''Neće Slaven pobijediti u Poljudu, tri puta smo ih pobijedili ove sezone, znamo kako treba igrati s njima. Ući ćemo maksimalno, siguran sam da ćemo proći u finale'', rekao je Vuković.

Stiglo je pitanje nada li se odlasku u inozemstvo na kraju sezone. Crnogorski napadač slatko se nasmijao.

''Ja sam već u inozemstvu, ha, ha, ha... Razmišljam o odlasku, moguće je da napustim Hajduk. Ali, nigdje mi se ne žuri, što se mene tiče mogu cijeli život ostati u Hajduku. Neka mi osvojimo Kup i drugo mjesto na tablici, pa ćemo o svemu drugome nakon toga'', zaključio je Vuković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider