Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S Parka prinčeva na...

Vodio Dinamo u Ligi prvaka, a sad trenira 'davljenika' u 2. HNL

Zanimljiv je put Ante Čačića koji je dobio novi posao u – Radniku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi nisu ni čuli za Radnik iz Sesveta, klub kojeg će ispadanja u 3. ligu pokušati spasiti spasiti Ante Čačić. Čovjek koji je prošle jeseni vodio Dinamo u Ligi prvaka tako će u sljedećem kolu gostovati u Mladini kod Vinogradara.

Vodio je Ante Čačić mnoge naše domaće klubove. Uveo je u prvu ligu Intera, Osijeka i Dubravu. U Sesvetama je već vodio Zubakovu Croatiju, a posljednji poslovi vezani su za zagrebački Dinamo.

Prvo su ga iz Lokomotive povukli u Dinamo, a sada je završio u trećem klubu po rangu – Radniku. Sesvetski klub projekt je gazde s Maksimira u kojem su se tesali neki mlađi igrači Dinama. No, očito projekt doživljava pad jer je nakon 1:4 poraza od Rudeša ostavku podnio Dinko Jeličić.

Ovaj mladi trener ujedno je i izbornik mlade hrvatske reprezentacije koja će nastupiti ovog ljeta na U-20 Svjetskom prvenstvu. Gazda u Dinamu i HNS-u, Romeo Jozak očito je procijenio kako je najbolje izvući mladog trenera iz ovakve situacije pred važno natjecanje.

Tako je nakon gostovanja na Dragau u Portu, pariškom Parku prinčeva i Olimpijskom stadionu u Kijevu, Ante Čačić stigao i do Sesveta. Možda nije bilo za očekivati da Čačić preuzme neki klub u rangu Dinama, no ovo je sigurno veliki korak unazad u njegovoj karijeri.

Radnik je trenutno deveta momčad 2. HNL i u posljednjih sedam kola Čačićevo iskustvo trebalo bi im osigurati nastavak drugoligaškog života.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider