Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otišao Blažević

Više nema odgoda: Hajduk mora platiti Šibeniku 4.7 milijuna kuna

Preoblikovanje nogometnog kluba Šibenik iz udruge građana u sportsko dioničko društvo bliži se kraju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest je to koja je obradovala predsjednik HNK Šibenik Gorana Pauka, ali i izazvala glavobolje njegovom kolegi iz Hajduka, Marinu Brbiću. Budući da je Porezna uprava skinula blokadu Šibenčanima, više se neće moći odgađati uplata iznosa kojeg Splićani duguju na ime transfera Ante Rukavine, zajedno s pripadajućim kamatama.

Riječ je o 4.7 milijuna kuna, koje Hajduk mora platiti do kraja rujna. U suprotnom će biti suspendiran i neće moći igrati nikakve utakmice.

"Sjest ćemo i dogovoriti se. U razdoblju kad je novac trebao otići na račun Porezne uprave mi smo bili korektni, i siguran sam da će i sada postići dogovor", izjavio je za Dalmacijanews Marin Brbić.

Vijestima iz Hajduka dodajmo kako je standardni vratar iz prošle sezone i povremeni reprezentativac Goran Blažević postao je igrač Levskog iz Sofije. Po dolasku Igora Tudora Blažević je izgubio mjesto među vratnicama (prednost je dobio Lovre Kalinić), a cijelo ljeto proveo je u potrazi za klubom gdje će nastaviti karijeru. Sreću je pronašao u bugarskoj prijestolnici...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider