Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO U Karlovcu 'vrije': Trener najavio testiranje na opojne droge

Nogometaši Karlovca stali su uz svoga trenera i najavljuju bojkot treninga…

Sukob između trenera Igora Pamića i predsjednika NK Karlovac Stjepana Turkovića pretvorio se u skandal. Igrači daju podršku treneru i najavljuju bojkot treninga. Pomoćni trener Miroslav Kuljanac odbija trenirati momčad dok nema Pamića.

Povod sukobu dogodio se kada je prošlog vikenda Pamića zaustavila prometna policija, napuhao je 0,57 i nije se htio testirati na opojne droge zbog straha od zavjere. Međutim, problem je puno dublji. Turković je zamjerio Pamiću što je navodno nagovarao igrače da ne potpišu kartice o dugovanju kluba. U javnost je puštena priča o velikoj Pamićevoj plaći, pa je inzistirano na smanjenju iste.

„Htio sam da ugovor objave, zašto ne? Vjerojatno su htjeli krenuti narod protiv mene. Međutim, jedno je sigurno. Znate li kakva je slučajnost da me isti dan policija zaustavi, da mi isti dan podvale ugovor i danas da me suspendiraju? Narod nije glup“, kaže trener NK Karlovac Igor Pamić nakon što mu je određena suspenzija od 30 dana.

Pamić je sam naveo kako glasi službeno objašnjenje suspenzije.

„Dobio sam objašnjenje na pismeno. Jedan od razloga je tih 0,57 koje sam napuhao. Odbijanje testiranja na opojne droge, što sam ja objasnio zbog čega se nisam htio testirati. Jer, kad je meni policajac rekao da mora raditi po naređenju, naravno da sam ja posumnjao. Uskoro ću se javno testirati na droge, ali ne samo u zadnjih petnaest dana nego u zadnjih šest mjeseci kako bi dokazao svoju čistoću. A za ovo drugo ću odgovarati pred zakonom kao i svaki građanin ove države.“
Pamić ističe da nije nagovarao igrače da ne potpišu kartice o dugovanju kluba prema njima.

„To su gluposti i insinuacije bolesnih ljudi. To su sve odrasli ljudi koji imaju svoje obitelji. Nemoguće je da bi oni slušali mene kod takvih stvari. Na kraju krajeva, igrači će potvrditi da ja nema nikakve veze s time. To što nama visi licenca i što mi neki sada žele uvaliti, mislim da je to igra ispod ugovora. To baš nije korektno“, zaključuje Pamić koji ima podršku navijača Karlovca, odnosno skupine Gademz.

Pamiću je zabranjeno ući u prostorije kluba, a s igračima komucira preko ograde. Navijači su u okolici stadiona izvjesili transparente podrške Pamiću.

"Turkoviću, kopaj grobove u Zelenilu, a ne u NK Karlovac", samo je jedan od grafita koji su usmjerni protiv predsjednika NK Karlovac Turkovića, koji je inače direktor u gradskom poduzeću Zelenilo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider