Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Dudu se oglasio o Mamićevim prijetnjama!

Zdravko Mamić otvorio je dušu na sarajevskoj televiziji. Pogledajte što je sve rekao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mamić je u prvom dijelu intervjua s legendarnim Sabahudinom Topalbećirevićem, popularnim Bahom za sarajevsku televiziju TV1, sipao pohvale na svoj račun. Hrvatska javnost sve je to više puta čula, a sada je i publika susjedne BiH otkud Mamić vuče korijene. Pričalo se i o Mamićevoj ljubavi prema narodnoj glazbi i harmonici, ali i o prilikama u domaćem nogometu nekad i sad.

>> Objavio sam sve o Eduardu: Mamić je simbol uspjeha u ex-Jugi

>> Mamić tuži Eduarda: Pravi se da me ne pozna, a odveo sam ga u Arsenal

Zanimljivo, Dinamov šef usporedio je sličnu situaciju Dinama i Hajduka u bivšoj državi i danas. Tada Dinamo nije mogao do naslova, a danas to ne može Hajduk. Većina navijača dva naša najbolja kluba za to krivi izvanterenske aktivnosti, no Mamić kaže kako se žale oni koji su nesposobni doći do naslova, tada i sada.

Pitanje na kojem se Mamić posebno 'zapalio' je o Eduardu da Silvi. Kolegi Topalbećireviću najavio je ekskluzivu. Kaže kako je Dudua zatekao u sobici bez osnovnih higijenskih minimuma, on mu je organizirao preglede u 'svim klinikama svijeta, a na kraju je operiran u Sloveniji'.

'Postao je igrač zahvaljujući svom talentu i mojom skrbi oko njega. Ja sam mu bio i majka i otac. Da sam mu novce za stan majci u Rio de Janeiru i stan na Bukovcu. Oko milijun eura svog privatnog novca. Epilog svega je da je Dinamo dobio 15 milijuna eura. Nit je meni vraćen taj milijun eura nit sam dobio lipe o njegovih transfera. Kunem se djecom i unukom da nikad od ni jednog transfera nisam dobio ni jednu lipu, a o meni se priča da sam robovlasnik i da ništa drugo ne radim nego prodajem igrače i uzimam dijelove transfera.'

Mamić kaže da je na njega krenula lavina napada hrvatskih novinara kada je rekao što će napraviti 'tom malom balavcu koji je njega i obitelj bezočno pljačkao'. Najavio je tužbu protiv napadača hrvatske reprezentacije kako bi 'naplatio sve ono što mu pripada'.

Izvršni dopredsjednik kaže kako od Dinama nema niti jednu jedinu lipu, a svoje kuće, brodove i automobile zaradio je na privatnom biznisu. 'Prije mene su spodobe u Dinamu uzimale plate od 200, 300 ili 500 hiljada eura godišnje. Ta banda i đubrad koji su mene pokušali prokazati kao varalicu, lopova i trgovca živim ljudima, a ja od Dinama nikad nisam ništa materijalno uzeo.'

S druge pak strane, Eduardo tvrdi da jedva čeka početak parnice, jer će ona razotkriti takozvane robovlasničke ugovore kakve Mamić sklapa sa svojim nogometašima. Dudu kaže da kod sklapanja ugovora nije dobro poznavao hrvatski jezik i da je prevaren. Eduardo dodaje i da su njegovi londonski odvjetnici već osporili taj ugovor i da on više ne vrijedi.

Eduardovu reakciju možete pogledati u prilogu iz Dnevnika Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider