Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Do kada će biti sreće?

Vic dana: Mamić, Šuker i Štimac 'prepisali' Čačićev loto listić!

Zvali su ga 'Lucky Ante'! Tako će jednog dana govoriti o treneru Dinama Anti Čačiću…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne znamo hoće li u tom trenutku još uvijek biti na klupi Dinama, ali ako ga karta nastavi služiti kao u posljednje vrijeme, sve je moguće. Zdravko Mamić, Davor Šuker, Igor Štimac i ostatak društva nakon infarktne utakmice s Ludogorecom zatvorili su se „plave odaje“ i slavili uz kartone prvoklasnog vina.

>> Vida u 98. minuti spriječio kataklizmički potres u Maksimiru!

>> Čačić poručio BBB-ima: Žao mi je onih koji će piti od muke!

Novinari su čekali u zasjedi i nagađali kako se razglaba o trenerskoj sudbini, no nepotvrđena priča kaže da su zapravo ispunjavali loto listiće s Čačićevim prijedlozima kombinacija. Sad ili nikad! Treba iskoristiti situaciju i uplatiti nešto na Čačićev prijedlog. Čovjeka hoće karta, a kad karta nekoga krene, samo ga treba slijediti. Naravno, karikiramo, ali ne previše.

Sinoć se još jednom potvrdilo da je Dinamo klub kakvog nema na kugli zemaljskoj. Zloguka predviđanja kako ekstremni navijači pripremaju prekid utakmice nisu se pokazala točnim. Međutim, kraj rata između BBB-a i vodstva kluba ne nazire se na obzoru. Nakon pobjedonosnog gola Domagoja Vide, emocije su na Maksimiru bile izmiješene. U isto se vrijeme slavilo i tugovalo. Nevjerojatno, potpuno shizofreno, ali istinito. Uvjerili smo se vlastitim očima i ušima.

Preokret se dogodio u trenutku kad je sjeverna tribina cinično počela skandirati „Čačiću, ostani“. Nedugo potom, duboko u sučevoj nadoknadi pao je pobjedonosni pogodak. Čačić je odlučio ostati na klupi Dinama usprkos svima, i navijačima i gazdi kluba. Već su ga svi skupa prežalili, ali on se tvrdoglavo odupire i nema namjeru položiti oružje.

Dokle će trajati, samo nebo zna? Nastavi li ga sreća pratiti kao protiv Ludogoreca, sve je moguće. Ali i sreća je poderiva i ne traje vječno…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider