Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poziv na dijalog

Veliki preokret na pomolu: Mamić se u tajnosti susreo s navijačima!

Predstavnici Dinamovih navijača, okupljeni u inicijativu Zajedno za Dinamo, sastali su se danas u tajnosti s Dinamovim izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovo je bio prvi njihov sastanak nakon nedavnoga Mamićeva poziva na dijalog, a zaključci su za sada ostali tajna.

"Nešto smo dogovorili i sada čekamo da se prijeđe s riječi na djela. Rezultate očekujemo već za dva-tri dana", kazao je šef Udruge navijača Dinama Tomislav Glušić, ne otkrivajući s kojim su zahtjevima navijači došli pred Mamića.

Nagađa se da i dalje inzistiraju na promjeni klupskoga statuta, odnosno da se uvede način biranja klupskoga vodstva po načelu "jedan član, jedan glas". Nakon što se Dinamo odredi prema navijačkim zahtjevima, Boysi će odlučiti o eventualnom prekidu bojkota utakmica plavih. Očito ih i te kako svrbe dlanovi jer apstiniraju još od kolovoza prošle godine.

Procurilo je i da bi se već sutra trebali sastati s Dinamovim direktorom Damirom Vrbanovićem, autorom za njih spornoga statuta, no on o tome nije znao ništa.

"Neprestano sam u klubu, no do mene nije došao nikakav poziv za takvom vrstom sastanka, niti znam nešto o razgovorima Mamića i navijača", kazao je Damir Vrbanović. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati