Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Vaha progovorio: Pokazao sam da sam čovjek. Zdravlje mi je opasno narušeno!

Vahid Halihodžić još ne zna kada će se moći nastaviti baviti trenerskim poslom, a ističe da nije u Dinamu bio radi 'lake zarade'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Vahid Halihodžić ili kako mu neki tepaju 'Mourinho iz Jablanice' sporazumno raskinuo ugovor s GNK Dinamo te u džep stavio 765 tisuća eura neto (Zdravko Mamić toliko mu je platio za devet mjeseci, 750.000 po ugovoru i 15.000 premija) jasno je kako je odustao od gotovo svih potraživanja od kluba u kojem je ove sezone radio. No, prije svega je želio je prije povratka u Pariz oprati mrlju koja se zadnjih tjedana pojavila na njegovu imenu…

Prvo sam čovjek i želio sam to ostati, zato sam odustao od procesa, uzeo sam premije za prvenstvo i kup. A novac znam zaraditi

- Vahid Halilhodžić
„Odvjetnici su bili sigurni da ćemo pobijediti, u sportskoj parnici i u građanskim parnicama. Vjerojatno im je to bilo važno i zbog postotka. Ali, radi zdravlja nisam želio dalje, a i da javnosti pokažem da nisam ovdje zbog love. Prvo sam čovjek i želio sam to ostati, zato sam odustao od procesa, uzeo sam premije za prvenstvo i kup. A novac znam zaraditi. Vjerujem da sam hrvatskoj javnosti pokazao da sam ostao čovjek“, rekao je Halihodžić.

Imate li u planu uskoro drugi trenerski posao?

„Prvo ću se pobrinuti za svoje zdravlje, iako mnogi s podsmijehom gledaju na to. Idem još na preglede, šok je ostavio trag. Neke sam detaljne preglede obavio i rekli su mi da se moram više brinuti o svome zdravlju. Imam nekakvo zadebljanje u vratnoj žili, pojavio se i problem s tlakom, povišen mi je kolesterol, koji nikad nisam imao. Sve je to posljedica šoka. I preporučuje mi se šest mjeseci do godinu dana stanke, pa je moguće da tako i bude“, završio je Halihodžić. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider