Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Vaha i Mamić na pragu dogovora: Odlazi na klupu Hajduka?

Vahin menadžer želio bi vidjeti svoga klijenta na klupi Hajduka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Isprva je menadžer Vahida Halilhodžića Mate Jozipović iz Splita odaslao indikativnu rečenicu iz koje se moglo zaključiti kako „ratne sjekire između Vahe i Zdravka Mamića još nisu zakopane“.

„Bude li Halilhodžićevo zdravlje bolje, vjerojatno će voditi Dinamo protiv Varaždina u uzvratu finala Hrvatskoga kupa“, izjavio je Jozipović.

>> Cijeli Dinamo u mislima s Gabrićem: 'Svi smo žalosni i želimo mu oporavak'

Halilhodžić je trenutačno na bolovanju, no Jozipović kaže da je u utorak ujutro trebao obaviti liječničke preglede, a dobije li od liječnika zeleno svjetlo, doći će u Maksimir održati sastanak s igračima uoči utakmice s Varaždinom.

„Nakon tog liječničkog pregleda znat ćemo puno više“, tvrdi Jozipović, a na pitanje kako će se Dinamo postaviti prema Vahinoj nakani da 'modre' vodi u Varaždinu, odgovorio je:
„To je Dinamov problem. Halilhodžić je Dinamov trener, a ja kao njegov menadžer želim mu da osvoji dvostruku krunu i da to bude upisano u Halilhodžićev životopis“, poručuje Jozipović.

Velika mi je želja da Halilhodžić dođe u Hajduk, ali to ne ovisi o meni, već o upravi kluba

- menadžer Vahida Halilhodžića Mate Jozipović
Na proslavi Dinamova naslova Halilhodžićevo ime bilo je propušteno. Kasnije je Mamić ispravljao propust.
„Nije se Halilhodžić puno uzrujao zbog toga, a i Mamić se ispričao zbog propusta“, poručio je Jozipović.

Ta rečenica dala je naslutiti kako odnosi između Vahe i Maminja ipak zatopljavaju, a da su 'ratoborne izjave' samo taktičko preslagivanje prije konačnog dogovora. Potvrdu toj tezi dao nam je glavni direktor Dinama Damir Vrbanović.
„Dobili smo pomirljive signale s druge strane. Trebali bi se naći i riješiti taj problem“, otkriva Vrbanović te zagonetno poručuje:

„Ne mogu vam više o tome reći jer bi za dva-tri sata mogli imati neke informacije o toj temi, pa je u ovom trenutku bespredmetno o tome razglabati“, objasnio je Vrbanović.
Inače, Vahin menadžer bio je na sastanku u Poljudu. Jozipović zastupa i mladog reprezentativca Ivana Lendrića, koji je na posudbi u Zrinjskom. Možda je razgovarao o njegovu povratku, ali možda je i Halilhodžića ponudio Hajduku.

„Velika mi je želja da Halilhodžić dođe u Hajduk, ali to ne ovisi o meni, već o upravi kluba. Neka uprava stupi u kontakt s Halilhodžićem i neka ga pokuša dovesti“, smijući si zaključio je Jozipović. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider