Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Rafalna paljba' iz Splita

'Uprave Hajduka bile su Mamiću dobre dok su primale njegove Rolexe!'

Predsjednik udruge Naš Hajduk Žan Ojdanić uzvratio je udarac Zdravku Mamiću, izvršnom predsjedniku Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon predsjednika Hajduka Marina Brbića, oglasio se i predsjednik udruge Naš Hajduk Žan Ojdanić povodom izjava čelnog čovjeka Dinama Zdravka Mamića.

>> Predsjednik Hajduka oštro uzvratio Mamiću!

>> Mamić: Meni ste napravili pakao, tri puta sam završio na Hitnoj i možda nosim karcinom!

Mamić je na današnjoj press-konferenciji u Maksimiru, među ostalim, rekao kako je „nevjerojatno da fantomske udruge oduzmu pravo odlučivanja pravim vlasnicima Hajduka“.
Mamić je potom dodao: „Ne može neka razočarana dama ili neki frustrirani djelatnik škvera odlučivati hoće li Hajduk biti privatiziran.“

Ojdanić uzvraća udarac izvršnom predsjedniku Dinama:
„Dok su uprave Hajduka primale njegove Rolexe bile su mu dobre, a dok je prodavao svoje polovne igrače za milijune naših eura onda su naše uprave znale svoj posao? U sadašnju situaciju Hajduk su doveli loši poslovni potezi bivših uprava, a ne navijači - oni su ga spasili kad je voda došla do grla“, kazao je Ojdanić za Dalmacija News.

„Odakle Mamiću uopće pravo govoriti o vlasništvu? Čiji je Dinamo? Čiji novac troši? Naš su problem nelegalne donacije iz proračuna s kojima osigurava titule, te ruganje sa svojom B momčadi u 1. ligi - čemu će se, nadamo se, uskoro stati na kraj“, zaključio je, među ostalim, Ojdanić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider