Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ili nema pojma ili...

Ukrajinski trener 'ispalio i ostao živ': Divim se treneru Dinama jer...

Večeras u 19 sati Dinamo protiv Černomoreca na Maksimiru otvara sezonu u Europskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Černomoreca odradili su sinoć trening u Maksimiru, a uoči vježbanja, trener Roman Grigorčuk, novinarima je rekao:

''Došli smo po dobar rezultat. O Dinamu znam mnogo, gledao sam sve njihove utakmice. To je vrlo ozbiljna momčad, jača u ofenzivnom nego u defenzivnom dijelu, s nekoliko igrača koji lakoćom rješavaju "jedan na jednoga" situacije'', govorio je Grigorčuk i potom dodao i ovo:

''Divim se njihovu treneru koji je uspio tako posložiti momčad...''

>> Černomorec je najbolji tamo gdje je Dinamo – najslabiji

E sad... Ili je Grigorčuk gledao utakmice nekog drugog, "pogrešnog" Dinama (ima ih u Ukrajini...), ili je negdje u prijevodu s ukrajinskog nastala zabuna! Stoga smo zamolili Grigorčuka da malo pojasni tu rečenicu, na kojeg to trenera misli? Na onoga koji je izbacio Dinamo iz Lige prvaka, ili na ovoga koji je sramotno potučen u Splitu?

''Govorim o trenutačnoj situaciji, o tome kako je Dinamo sad posložen'', odgovorio je Grigorčuk.

Ili Ukrajinac "pili naopako", ili je u nekom "dealu" s Ivankovićem, ili – nema pojma... A na nesuvisli upit kakav rezultat priželjkuje (nije istina da nema glupih pitanja!), Grigorčuk je očekivano odgovorio:

''Obično priželjkujem 5:0 za nas! Šalim se, naravno, ambicija je ostati neporažen. Pokušat ćemo spriječiti Dinamo da razvije svoju igru. Ovo je za nas viša razina natjecanja i zanima me kako će mi se momčad ponašati u Europskoj ligi, cilj nam je godinama sudjelovati u ovom natjecanju.''

Imate li posebne premije za ovu utakmicu?

''Ma kakve premije! Najveća je premija za moje nogometaše igranje u Europskoj ligi, ovdje mogu postati slavni! Takva me pitanja živciraju! Što mislite da će Dinamovi igrači igrati bolje ako će imati premije 200.000, 400.000 ili milijun eura? Smiješno... U ovakvim su utakmicama premije na zadnjem mjestu'', rezonira Grigorčuk. (Agencija VLM)

Tekstualne prijenose utakmica Dinamo – Černomorec (19.00) i Vitoria – Rijeka (21.00) pratite večeras na GOL.hr-u...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider