Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U nedjelju stiže Osijek

UEFA obradovala Hajduk: Odbačene sve optužbe protiv Bijelih

Dobra vijest stigla je u Poljud iz UEFA-e.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je ispunio UEFA-in financijski fair play, istražna komisija ustanovila je kako se redovito podmiruju obveze prema ostalim klubovima, igračima i radnoj zajednici te u Poljudu mogu odahnuti.

"Jutros smo dobili mail, sve optužbe su odbačene i slučaj je zaključen nakon što je Komisija utvrdila da smo uredno sve podmirili", izjavio je predsjednik Hajduka Marin Brbić za Dalmacija News.

Skidanje svih sumnji u ispunjavanje fair playja Hajduku će dobro doći jer neće imati problema s dobivanjem licence za nastup u Europi iduće sezone, ali i zbog činjenice što će se u klupsku blagajnu sliti lijepa svota eura. Riječ je o iznosu namijenjenom za sudjelovanje u drugom i trećem pretkolu Europa lige ovog ljeta, koji će biti umanjen za UEFA-inu kaznu zbog korištenja pirotehnike na tribinama.

Jozinović: Ovaj put će pristup biti pravi

U iščekivanju novca iz Nyona u Hajduku su okrenuti finišu jesenskog dijela polusezone. U nedjelju od 19:00 na Poljudu će Splićani ugostiti Osijek...

"Ako damo 100 posto, onda Osijek nema nikakve šanse", poručio je Goran Jozinović.

Najbolji lijevi bek HNL-a, koji će zasigurno konkurirati za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil, želi se zajedno sa suigračima iskupiti za neugodni poraz od Osijeka doživljen 31. kolovoza u Gradskom vrtu: "Tada nam se osvetilo to što smo loše ušli u utakmicu, ali ovaj put se ne smije ponoviti. Siguran sam kako će pristup biti pravi", dodao je Jozinović.

Pašalić: Ne smijemo ih podcijeniti iako nisu u bajnoj situaciji

Mario Pašalić najbolji je strijelac Bijelih (šest pogodaka), ali i jedan od četvorice igrača (zajedno s Andrijaševićem, Kouassijem i Sušićem) koji ima po dva žuta kartona i neće moći nastupiti u derbiju s Dinamom 1. prosinca ukoliko protiv Osijeka dobije javnu opomenu.

"Zadnju utakmicu smo izgubili od Osijeka i zbog toga ih ne smijemo podcijeniti iako nisu u bajnoj situaciji. Fokusirat ćemo se na sebe i svoju igru, na njih se nećemo previše obazirati", kaže Pašalić, koji unatoč fenomenalnoj seniorskoj polusezoni (redovito zabija i asistira) nije dobio poziv izbornika U21 reprezentacije Nenada Gračana uz objašnjenje da je premlad. Ilustracije radi, samo koji tjedan ranije godinu mlađi Alen Halilović uživao je status seniorskog reprezentativca kod Igora Štimca

"Što je tu je, i dalje ću raditi i igrati najbolje što mogu, naravno da se nadam pozivu."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider