Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Paklena atmosfera

Poruka iz Splita: 'Dinamo sutra neće slaviti na Poljudu!'

Trener Hajduka Igor Tudor danas je izjavio kako njegova momčad s velikim nestrpljenjem očekuje sutrašnju derbi utakmicu na Poljudu protiv Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bez obzira na prednost na prvenstvenoj ljestvici od deset bodova u korist zagrebačke momčadi, Tudor je uvjeren da će utakmica imati veliki naboj.

"Svaki derbi između Hajduka i Dinama ima veliki naboj i svaki od tih derbija je posebna priča", istaknuo je Tudor na današnjoj konferenciji za novinare.

On je naglasio kako je raspoloženje među igračima Hajduka dobro i svi jedva čekaju utakmicu protiv Dinama.

"Svi s nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu da vidimo gdje je Hajduk u odnosu na Dinamo", kazao je Tudor.

Dodao je kako je uvjeren da će sutra na stadionu Poljud doći veliki broj gledatelja i 'prava atmosfera', što će igrače Hajduka, kako je rekao dodatno motivirati.

"Ne vjerujem da će Dinamo u ovoj derbi utakmici ići na neodlučan rezultat, oni će ići na pobjedu jer imaju kadar igrača koji im to omogućava, ali uz sav respekt prema Dinamu mislim da to sutra neće biti slučaj."

Na upit kako komentira derbi na Poljudu u kontekstu najava kadrovskih promjena u vodstvu Dinama, Tudor je kratko kazao kako to neće ostaviti nikakva utjecaja na sutrašnju utakmicu.

Po Tudorovom tumačenju Hajduk u proljetnom dijelu prvenstva igra bolje no u prvom (jesenskom) dijelu sezone.

"Podigli smo u drugom dijelu sezone kvalitetu i razinu naše igre, puno smo zreliji i kompaktniji nego u prvom dijelu sezone", zaključio je trener Hajduka.

Uoči sutrašnjeg derbija Dinamo je u vodstvu na prvenstvenoj ljestvici sa 62 boda, dok je Hajduk na drugom mjestu sa 52 boda. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider