Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Narušena regularnost

U Hajduku rigaju vatru: 'To se ne smije dopustiti Dinamu i Rijeci'

Predsjednik Hajduka Marin Brbić tvrdi kako je narušena regularnost prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je jučer odgodio utakmicu s Istrom, a Rijeka s Lokomotivom. Još uvijek se ne zna točan termin odigravanja odgođenih utakmica. Jasno je da će biti problema s rasporedom utakmica. U Hajduku tvrde da je narušena regularnost prvenstva. Nazivaju smiješnim objašnjenje Rijeke kako nije mogla pronaći smještaj u Zagrebu i danas odigrati utakmicu.

„ Ne smije se dozvoliti da Dinamo i Rijeka svoje utakmice igraju na proljeće jer tada će obje momčadi biti u drugačijim sastavima i prvenstvo će definitivno biti neregularno. Susreti Istra - Dinamo i Lokomotiva - Rijeka su morali biti odigrani u isto vrijeme dan nakon odgode, a sve ostalo je pogodovanje određenim klubovima“, tvrdi predsjednik Hajduka Marin Brbić, a prenosi Dalmacija News.

Splićani podsjećaju da njima ljetos nije dozvoljena odgoda utakmice s Rijekom zbog koncerta na Poljudu te da su prošle sezone odgođenu utakmicu s Dinamom odigrali prije odigravanja sljedećeg kola.

„Ovo je podcjenjivanje javnosti, obrazloženje o nemogućnosti pronalaženja adekvatnog smještaja ne stoji, jer ja preko svojih kontakata znam da je u hotelu Panorama bilo 200 slobodnih soba“, ljutito je zaključio Brbić. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider