Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSV u maloj krizi

U Eindhoven po pobjedu: Novi trener Dinama ni na obzoru!

Dinamo je otputovao u Eindhoven gdje se sutra sastaje s PSV-om u 4. kolu Europske lige…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Modri“ u Nizozemskoj moraju pobijediti kako bi ostali u realnoj utrci za jedno od prva dva mjesta koja vode drugi krug natjecanja. Situacija je kristalno jasna. Dinamo ima jedan bod, a do kraja natjecanja ostala su još tri kola.

„PSV je u maloj krizi, nisu pobijedili tri utakmice zaredom. Pokušat ćemo iskoristiti situaciju i osvojiti tri boda koja će nas ostaviti u utrci. Svjesni smo naše snage, možemo igrati još bolje nego u Zagrebu, gdje smo remizirali, ali mislim da smo dosta dobro igrali. Na Maksimiru nam je nedostajao pogodak, nadam se da ćemo popraviti realizaciju u Eindhovenu“, kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

Josip Šimunić ističe kako je atmosfera u momčadi Dinama znatno bolja nego prije.

„Podiglo nam se samopouzdanje, izgledamo puno bolje“, kaže kapetan „modrih“. „U Zagrebu smo bili bolji, trebali smo pobijediti, ali nismo postigli pogodak. Međutim, sutra se igra nova utakmica, a mi želimo pobijediti. Jedino s tri boda možemo se nadati proljeću u Europi. Jedini što mogu obećati jest da ćemo dati sve od sebe. Oni su u maloj krizi, a mi smo bili u krizi i možda još jesmo, vidjet ćemo sutra“, poručio je Šimunić.

Bez obzira na rezultat u Eindhovenu neće biti promjene na klupi Dinama. Po pitanju novog trenera nema ništa novo. Zoran Mamić sigurno ostaje trener do zimske stanke. Iako je najavio kako ne namjerava ostati trenerom u drugom dijelu sezone, postaje naznake kako bi se mogao predomisliti. Ako rezultati do kraja polusezone budu zadovoljavajući, čini nam se da bi Mamić mogao definitivno prijeći u trenere.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider