Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

U Dinamu 'razotkrili' UEFA-ina istražitelja: Prevarant i lažov!

Nova dramatična press konferencija održana je na Maksimiru. Dinamo je UEFA-i žestoko uzvratio protuoptužbama!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u obranu Zorana Mamića pozvao stanovitog Robert Palića, bivšeg vlasnika kladionice Eurobet. On dobro poznaje tajanstvenog UEFA-inog istražitelja Robina Bokšića. Palić kaže kako je tajni agent koji je ispitivao Brunu Marića u Rusanovoj zapravo običan prevarant i lažov.

'Ako je čovjek čiju sam sliku jučer vidio u novinama doista istražitelj UEFA-e, onda je to sramota za Uefu', rekao je riječki vlasnik hotela.

Navodno mu je ispričao kako je s braćom Šapina bio zajedno u zatvoru punih šest mjeseci, a upoznao ga je u jednoj svojoj kladionici kada je Bokšić uplaćivao po 15 tisuća kuna na neke parove.

Palić mu je iznajmio sobu za njega i njegovu ljubavnicu, a ovaj mu je ostao dužan novce koje mu još nije vratio. Na telefon mu se pokušao iskupiti otkrivši mu kako je namjestio jednu utakmicu norveške 2. lige zajedno s prijateljima iz Srbije te mu dao upute kako da uplati listić na taj par sugeriravši mu rezultat 4:2. Na kraju je sve bilo kako je rekao, ispričao je Palić novinarima.

'To je lažov i prevarant i spreman sam svjedočiti pred sudom', poručio je javno Palić.

On je čak na presici nazvao njegovog prijatelja kojem je Bokšić navodno obećao posao na auto-cesti. Ovaj mu je dao pet tisuća kuna, a onda se više nikad nije javio.

Najnevjerojatnije je što je danas upravo 'tajni agent' Bokšić trebao imati sastanak s Michelom Platinijem i Vlatkom Markovićem.

Tajanstveni istražitelj, porijeklom iz Širokog Brijega, tako je na neki način razotkriven, ako je vjerojati Paliću, ali i nekim drugim izvorima. Ostaje potpuno nejasno kako je taj čovjek mogao u ime UEFA-e ispitivati hrvatskog suca usred Kuće nogometa u Rusanovoj.

Pitamo se na kraju, tko je ustvari Robin Bokšić? Kriminalac koji namješta utakmice ili istražitelj njemačke policije i UEFA-e. Oboje ne može biti, ili ipak može?

Čovjek je navodno bio u zatvoru, a zaposlenik je njemačke policije. Po nekim izvorima, upravo je Bokšić krunski svjedok u ovom slučaju, no pitamo se kako on onda može biti poslan u Hrvatsku da ispita Marića u ime UEFA-e.

Palić je obećao sve rečeno ponovitri na policiji, a ovo bi napokon moglo pomoći da napokon saznamo tko u cijeloj priči laže. Zasad je to potpuno nejasno...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider