Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon pobjede

VIDEO: Tudor zaplakao, Hajduk ponosno objavio važnu vijest

Puno važnija stvar dogodila se Hajduku u petak navečer od pobjede nad Zadrom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Igor Tudor, zajedno sa svoja dva pomoćnika (Hari Vukas i Jurica Vučko), potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Hajdukom (do ljeta 2016.).

Razigrani Hajduk opet pobjeđuje: Tima i Maglica riješili Zadrane!

Poslije pobjede protiv Zadra na press konferenciju je zajedno s Tudorom stigao i predsjednik Marin Brbić, koji je priopćio: "Sa zadovoljstvom moram reći da smo produžili s trenerom i njegovim stožerom do 30. lipnja 2016. Sve smo dogovorili i prije utakmice, a sad smo obavili i taj formalni čin. Izuzetno smo zadovoljni Tudorovim radom i vjerujemo da će i u budućnosti napraviti dobre rezultate i nešto osvojiti."

Tudor je od dolaska na klupu Hajduka lani osvojio Kup, a ove sezone njegova momčad igra iznad svih očekivanja: "Svaki dan sam usredotočen da ću biti ovdje idućih 10 godina. Sretan sam i ponosan što sam trener Hajduka, sve ovo sam doživio prilično emotivno. Počašćen sam što mogu biti trener nečega što je za mene od malih nogu...", zaplakao je u tom trenutku Tudor i nije dovršio rečenicu. Pljeskom novinara i fotografa napustio je press salon.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider